تاریخ:بهمن 6, 1399

طرز تهیه باقلوا : ترد و لطیف با عطر و طعم لیموی ملایم در کنار دارچین !

طرز تهیه باقلوا

طرز تهیه باقلوا

این دستور پخت باقلوا قطعاً مورد پسند همه و خانواده شماست! این یک دسر عالی است که برای تعطیلات یا موارد خاص مناسب است. همچنین از نظر نگهداری یکی از دسرهای بسیار کاربردی است. به خوبی در فریزر و یخچال نگهداری می شود و حتی حدود یک هفته در دمای اتاق نگهداری می شود ، بنابراین برای هدایا نیز گزینه مناسبی است. اگر مجبور می شدیم از بهترین دسرهای تمام دوران نام ببریم، مطمئناً باقلوا در این لیست قرار می گرفت.

  • زمان آماده سازی: 1 ساعت
  • زمان پخت: 1 ساعت و 15 دقیقه
  • زمان کل: 2 ساعت و 15 دقیقه
  • محصول: 30 قطعه باقلوا

مواد لازم :

  • 450 گرم خمیر فیلو، با دستورالعمل بسته ذوب شود
  • 1 و 1/4 فنجان کره بدون نمک (285 گرم)
  • 450 گرم گردو، ریز خرد شده (حدود 4 فنجان)
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1 فنجان شکر دانه ریز
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 3/4 فنجان آب
  • 1/2 فنجان عسل
  • شکلات ذوب شده و گردوی خرد شده برای تزیین اختیاری

طرز تهیه باقلوا :

آماده سازی

  1. با دستورالعمل بسته ، خمیر فیلو را آب کنید (این کار بهتر است یک شب در یخچال انجام شود، قبل از شروع دستورالعمل آن را به مدت 1 ساعت روی پیشخوان قرار دهید تا به دمای اتاق برسد).
  2. خمیر فیلو را متناسب با ظرف پخت خود اصلاح کنید. می توانید هر بار یک دسته را مرتب کرده و سپس با حوله مرطوب بپوشانید تا خشک نشود.
  3. کف و کناره های قابلمه نچسب 23 در 33 سانتیمتری را کره بمالید.

تهیه سس عسل (که برای پختن باقلوا به زمان نیاز دارد تا خنک شود).

  1. در یک قابلمه متوسط، 1 فنجان شکر، 1/2 فنجان عسل، 2 قاشق غذاخوری آب لیمو و 3/4 فنجان آب را ترکیب کنید. بگذارید تا روی حرارت زیاد بجوشد، هم بزنید تا شکر حل شود، سپس حرارت را به متوسط / پایین کاهش داده و 4 دقیقه دیگر بدون هم زدن جوش بیاورید. هنگام تهیه باقلوا ، آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید شربت خنک شود.

طرز تهیه باقلوا

تهیه باقلوا

  1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت (160 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  2. گردو را 10 بار در یک فرآیند غذایی یا تا زمانی که به صورت درشت خرد شود، ریز خرد کنید. در یک کاسه متوسط ، فنجان گردوی ریز خرد شده و 1 قاشق چایخوری دارچین را با هم هم بزنید.
  3. 10 ورق فیلو را یکبار در قالب پخت قرار دهید، قبل از افزودن هر ورق، هر ورق را در ظرف قرار دهید با کره فرچه بکشید. فیلو را همیشه با حوله مرطوب پوشانده و نگه دارید. حدود 1/5 مخلوط آجیل (حدود 3/4 فنجان) را روی خمیر فیلو پخش کنید.
  4. 5 ورق فیلو را با کره مابین آنها اضافه کنید، سپس یک لایه دیگر از آجیل ها را اضافه کنید. 4 بار تکرار کنید. 10 لایه ورق فیلو برای لایه آخر در نظر بگیرید. با کره فرچه بکشید.
  5. به صورت مورب برش داده تا اشکال الماس ایجاد شود. به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه یا تا زمانی که رویه ها قهوه ای طلایی شود، آن را بپزید.
  6. از فر خارج کنید و بلافاصله شربت خنک شده را با قاشق به طور یکنواخت روی باقلوای داغ بپاشید. (صدای جلز ولز آن را خواهید شنید). با این کار به جای خیس شدن، ترد می ماند. بگذارید باقلوا کاملاً بدون پوشش و در دمای اتاق خنک شود. برای بهترین نتیجه، بگذارید باقلوا 4-6 ساعت یا یک شب در دمای اتاق بماند تا شربت به لایه ها نفوذ کرده و نرم شود. باقلوا را با آجیل های ریز خرد شده یا با شکلات ذوب شده تزیین کنید. به مدت 1 تا 2 هفته در دمای اتاق نگهداری می شود.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *