تاریخ:بهمن 2, 1399

طرز تهیه بریلو : یکی از جنبه های مهم، سریع و آسان تزئین کیک

طرز تهیه بریلو

طرز تهیه بریلو

تهیه بریلو یا پایپینگ ژل (Piping Gel) بسیار ساده، سریع و آسان است و دیگر مجبور نخواهید شد که بدون آن زندگی کنید. بریلو یکی از جنبه های مهم تزئین کیک از چسب گرفته تا گل های چسبناک است. در این مطلب، مارس نیوز دو دستور یکی با ژلاتین و یکی با نشاسته ذرت به شما ارائه می دهد.

  • زمان آماده سازی: 2 دقیقه
  • زمان تهیه: 5 دقیقه
  • زمان کل: 7 دقیقه
  • محصول: 2 فنجان

طرز تهیه بریلو با ژلاتین

مواد لازم :

  • 2 قاشق غذاخوری ژلاتین
  • 2 قاشق غذاخوری آب
  • 2 فنجان (650 گرم) شربت ذرت سبک
  • عصاره وانیل یا بادام شفاف

طرز تهیه :

  1. ژلاتین را به مدت 2 دقیقه در آب حل کنید.
  2. به مدت 20 تا 30 ثانیه در مایکروویو یا به روش بن ماری ژلاتین را ذوب کنید.
  3. شربت ذرت را قرار داده و در قابلمه ای با حرارت ملایم عصاره بگیرید. پس از داغ شدن شربت ذرت، مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کنید.
  4. خوب هم بزنید تا ترکیب شود.
  5. تمام شد – پایپینگ ژل شما آماده است.
  6. این ژل وقتی یک جا بماند غلیظ خواهد شد.
طرز تهیه بریلو با نشاسته ذرت

مواد لازم :

  • ⅓ فنجان (65 گرم) شکر دانه ریز سفید
  • 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت / آرد ذرت
  • ¼ فنجان (60 گرم) آب لیمو
  • ¼ فنجان (60 گرم) آب

طرز تهیه :

  1. نشاسته ذرت را در نیمی از آب حل کنید.
  2. شکر و آب باقیمانده را روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا تمام شکر حل شود.
  3. آب لیمو و مخلوط نشاسته ذرت را اضافه کنید.
  4. هم بزنید تا غلیظ و مات شود.
  5. آرد ذرت باید پخته شود تا مات شود.
  6. شعله را خاموش کنید.
  7. در ظرف شیشه ای نگهداری شود.
  8. پس از سرد شدن به دلخواه استفاده کنید.
  9. در صورت لزوم آب گرم اضافه کنید تا به قوام مناسب برسد.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *