تاریخ:بهمن 7, 1399

طرز تهیه تارت انار : یک دسر یلدایی آسان 6 ماده ای با طعم انار تازه

طرز تهیه تارت انار

طرز تهیه تارت انار

یک دسر آسان 6 ماده ای برای تعطیلات که سرشار از طعم انار تازه است! انار غذایی است که به نظر می رسد همه علاقه مند به آن هستند، با این وجود تعداد بسیار کمی از مردم واقعاً نحوه استفاده را می دانند. با مارس نیوز همراه باشید تا شیوه جدیدی برای استفاده از انار را بیاموزید.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • زمان کل: 25 دقیقه
  • محصول: 8 برش

مواد لازم :

  • 1 پوسته پای آماده (یا خانگی)
  • 225 گرم پنیر خامه ای، نرم
  • 1 و 1/2 فنجان پودر شکر
  • 2 و 1/2 فنجان دانه انار تازه
  • 3 قاشق غذاخوری مربای زغال‌اخته یا گیلاس
  • 2 قاشق چای خوری نشاسته ذرت

طرز تهیه تارت انار :

تهیه پوسته پای

  1. 315 گرم آرد همه منظوره و 1 قاشق چایخوری نمک را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. 90 گرم کره بدون نمک و 148 گرم روغن ترد کننده شیرینی سرد را اضافه کنید.
  2. بوسیله چنگال کره و روغن ترد کننده را به قطعات برش دهید تا ترکیب کردت آنها آسانتر شود.
  3. 1/2 فنجان یا 120 میلی لیتر آب یخ را هر بار یک قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) بپاشید و بعد از هر بار با قاشق چوبی یا لاستیکی هم بزنید. بیش از نیاز آب اضافه نکنید. وقتی خمیر شروع به تشکیل توده های بزرگ کرد، افزودن آب را متوقف کنید.
  4. خمیر پای را به سطح کار آردپاشی شده منتقل کنید. خمیر باید به راحتی جمع شود و نباید بیش از حد چسبناک باشد. با استفاده از دست های آرد پاشی شده ، خمیر را مانند توپ گلوله کنید تا آرد کاملاً در چربی ها جا بیفتد.

تهیه تارت انار

  1. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتیگراد) گرم کنید. سطح کار را آرد زده و پوسته پای آماده را به آرامی پهن کنید.
  2. سپس پوسته پای را با دقت در ظرف تارت 20 تا 23 سانتی قرار دهید.
  3. پوسته را به لبه های قالب تارت فشار دهید. سپس در امتداد لبه پوسته اضافی را قطع کنید.
  4. با استفاده از چنگال قسمت پایین پوسته را سوراخ کنید تا هنگام پخت حباب نداشته باشد. سپس در یخچال قرار دهید تا سرد شود در حالی که منتظر گرم شدن فر هستید.
  5. پس از داغ شدن فر، پوسته را به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید تا طلایی شود. قبل از پر کردن کاملاً سرد شود.
  6. در همین حال اگر دانه های انار مرطوب هستند، آنها را روی حوله کاغذی خشک کنید.
  7. در کاسه میکسر، پنیر خامه ای و پودر شکر را اضافه کنید. کم کم شروع کنید و شکر را درون پنیر خامه ای بزنید. سرعت را افزایش دهید تا همه توده ها از بین بروند. هنگامی که پوسته در دمای اتاق سرد شد، خامه را روی پوسته پهن کرده و بگذارید در یخچال سرد شود.
  8. مربا و نشاسته ذرت را در یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید. خوب مخلوط کنید، سپس به مدت 1 دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا آب شود و مواد را مخلوط کنید. باید در حال جوش باشد. اگر اینطور نیست، 30-60 ثانیه دیگر مایکروویو کنید.
  9. خوب هم بزنید ، سپس در دانه های انار مخلوط کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شود. پوشش انار را روی سطح تارت پهن کنید. به مدت 1 ساعت خنک کنید یا تا زمانی که آماده سرو شود.

توجه : این تارت انار تا 5 روز قبل از سرو قابل تهیه است.

نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *