تاریخ:آبان 3, 1399

طرز تهیه تیرامیسو : بهترین دستور خانگی یک دسر ایتالیایی بدون پخت و پز

طرز تهیه تیرامیسو

طرز تهیه تیرامیسو

تیرامیسو یک دسر کلاسیک بدون پخت ایتالیایی ترکیبی از لیدی فینگرهای آغشته به اسپرسو و یک کرم ماسکارپونه خامه ای است که کمی شیرین شده است. یک دسر مهم برای یک رویداد مهم است. تیرامیسو وقتی یک شب سرد می شود بهترین طعم را دارد. قبل از شروع این دستور، شما را تشویق می کنیم که همه مواد اولیه خود را آماده کنید.

مواد لازم :

  • 1 و 1/4 فنجان (300 میلی لیتر) اسپرسو ، گرم یا دمای اتاق
  • 40–45 بیسکویت لیدی فینگر
  • حدود 2 فنجان؛ 450 گرم ماسکارپونه ، سرد یا در دمای اتاق
  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ ، زرده و سفیده از هم جدا
  • 1/2 فنجان (100 گرم) شکر دانه ریز ، تقسیم شده
  • 2 فنجان (480 میلی لیتر) خامه غلیظ یا خامه مخصوص سنگین
  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • پودر کاکائو فرآیند هلندی یا طبیعی شیرین نشده

طرز تهیه تیرامیسو :

  1. شما به یک تابه پخت/ ظرف بزرگ 23 × 33 سانت با حداقل ظرفیت 12-14 فنجان نیاز دارید.
  2. اسپرسو را در یک کاسه کم عمق بزنید. تک تک، هر طرف لیدی فینگر را به سرعت در مخلوط اسپرسو فرو کنید. شما نمی خواهید لیدی فینگرها را بیش از حد با مایع اشباع کنید فقط یک فرو رفتن سریع در هر طرف. شاهینهای آغشته شده را در قالب پخته بچینید تا یک لایه جامد ایجاد شود. لیدی فینگرهای آغشته شده را در قالب بچینید تا یک لایه ایجاد شود. در صورت نیاز ، چند لیدی فینگر را برش بزنید تا جاهای خالی قالب پر شود. باقیمانده مخلوط اسپرسو و لیدی فینگرها را برای یک لایه دیگر ذخیره کنید.
  3. کرم ماسکارپونه را شروع کنید : با همزن ماسکارپونه را با سرعت متوسط در یک کاسه بزرگ بزنید تا یکدست شود. کنار بگذارید.
  4. یک دیگ دو لایه (دیگی که دیگ کوچک تری در ان جا بگیرد) برای زرده تخم مرغ آماده کنید : اگر دیگ دو لایه ندارید، یک کاسه ضد حرارت را روی یک قابلمه کوچک آب در حال جوش روی حرارت متوسط و کم قرار دهید. اجازه ندهید که آب کف کاسه را لمس کند. با استفاده از یک لیسک یا همزن زرده تخم مرغ و 1/4 فنجان (50 گرم) شکر دانه ریز را با هم مخلوط کنید تا سبک و کفی شود، حدود 5 دقیقه. آن را از روی حرارت برداشته و بلافاصله درون ماسکارپونه بریزید. با سرعت متوسط بزنید تا ترکیب شود.
  5. با همزن خامه غلیظ و عصاره وانیل را با سرعت متوسط تا زیاد با هم بزنید تا قله های متوسط و و قوام مناسب برای کرم تیرامیسو ایجاد شود، حدود 3-4 دقیقه. خامه فرم گرفته را به مخلوط ماسکارپونه اضافه کنید.
  6. سفیده ها را بزنید : با همزن تمیز، سفیده و نمک را با سرعت متوسط تا بالا هم بزنید تا کفی شود، حدود 1 دقیقه. سرعت را زیاد کنید و 1/4 فنجان (50 گرم) شکر را به آرامی بریزید. آنقدر بزنید تا قله های سفت ایجاد شود، حدود 5-4 دقیقه. (زیاد نزنید چون سفیده خشک می شود.) داخل کرم ماسکارپونه بریزید.
  7. نیمی از کرم ماسکارپونه را به طور یکنواخت روی لایه لیدی فینگرها پخش کنید.
  8. لیدی فینگرهای باقیمانده را به باقیمانده اسپرسو آغشته کرده و یکی یکی روی لایه ماسکارپونه بچینید. هر کدام را به آرامی فشار دهید تا خوب و کم حجم باشند. با استفاده از کاردک افست، مخلوط باقیمانده ماسکارپونه را به طور یکنواخت روی آن پخش کنید. برای مدت 2-3 ساعت بدون پوشش در یخچال قرار دهید.
  9. بعد از چند ساعت در یخچال، یک لایه متراکم از پودر کاکائو را بالای ظرف الک کنید. لبه ظرف پخت را پاک کنید. با پلاستیک یا فویل آلومینیوم بپوشانید، سپس حداقل 8-9 ساعت دیگر و حداکثر 1 روز در یخچال قرار دهید.
  10. با استفاده از چاقوی تیز، تیرامیسو سرد را برش داده و به صورت تکنفره در آورید. بین برش ها چاقو را تمیز کنید.
  11. تیرامیسو باقیمانده را بپوشانید و تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *