تاریخ:آبان 6, 1399

طرز تهیه خامه فرم گرفته در خانه فقط در 5 دقیقه!

طرز تهیه خامه فرم گرفته

برای یادگیری طرز تهیه خامه فرم گرفته در خانه فقط در 5 دقیقه با مارس نیوز همراه باشید. این دستور ساده از سه ماده اولیه خامه غلیظ، پودر شکر و وانیل، یک همزن برقی و حدوداً پنج دقیقه وقت تشکیل شده است!

اگر هنوز خامه زده شده (Whipped Cream) خود را از فروشگاه مواد غذایی در یک ظرف پلاستیکی کوچک خریداری می کنید، این دستور العمل برای شما یک تغییر دهنده بازی خواهد بود. طعم آن تازه تر، غنی تر، و بهتر است.

طرز تهیه خامه فرم گرفته چیست ؟
  1. حداقل 10 دقیقه یک کاسه ترجیحاً فلزی متوسط را درون فریزر خنک کنید.
  2. خامه غلیظ (سرد)، پودر شکر و عصاره وانیل را درون کاسه سرد مخلوط کنید.
  3. مواد را با همزن برقی با سرعت زیاد بزنید تا زمانی که خامه سفت و مواج شود و قله های سفت تشکیل دهد.
خامه زده شده چه مدت دوام خواهد داشت ؟

اغراق نیست، اما این دستور العمل طولانی ترین زمان ماندگاری تقریباً معادل 3 روز را خواهد داشت.

با این حال، دستور العمل ها بسته به محیطی که در آن ساخته شده می توانند متفاوت باشند (به خصوص در ماه های مرطوب تابستان)، توصیه می کنیم همان روزی که قصد استفاده از آن را دارید خامه را درست کنید.

تفاوت این دستورالعمل به خامه فروشگاهی در موارد زیر است که باعث ثبات آن می شود :

  1. به جای گرانول از شکر پودر استفاده می کنیم.
  2. خامه را طولانی مدت می زنیم تا متقاعد شویم که شکل خود را حفظ می کند.
  3. بهتر است از خامه غلیظ استفاده کنید. زیرا شکل خود را بهتر حفظ می کند.
چند نکته در تهیه خامه فرم گرفته
  • مواد اولیه، ظروف و هر آنچه را استفاده می کنید باید کاملاً سرد باشند.به همین دلیل توصیه می کنیم از کاسه فلزی استفاده کنید که سریعتر سرد می شود و چند دقیقه قبل از شروع آن را در فریزر بگذارید.
  • از همزن برقی استفاده کنید.
  • همزن را ابتدا با سرعت کم روشن کنید و به تدریج به سرعت زیاد برسید. در غیر اینصورت خامه به همه جا پاشیده خواهد شد!
  • مراقب زمان باشید، هم زدن بیش از حد باعث ترش و شل شدن خامه می شود.
مواد لازم برای تهیه خامه فرم گرفته :
  • 1 1/2 فنجان خامه غلیظ سرد (355 میلی لیتر)
  • 1/2 فنجان شکر پودر (60 گرم)
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل (5 میلی لیتر)

طرز تهیه خامه فرم گرفته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *