تاریخ:بهمن 9, 1399

طرز تهیه خاگینه : املت شکر، یک دسر یا صبحانه خوشمزه، شبیه پنکیک

طرز تهیه خاگینه

طرز تهیه خاگینه

خاگینه یا املت شکر یک دسر یا صبحانه خوشمزه ، شبیه پنکیک است که در بین آذری های ایران محبوب است. خاگینه (به ترکی غیگاناخ) با دستور العمل های مختلف طبخ می شود. اگر شیرینی های سریع و دسر یا صبحانه آسان و بی سر و صدا می خواهید، پیشنهاد می کنیم خاگینه را امتحان کنید! نرم، سبک و خوشمزه است. معمولاً به همراه چای یا قهوه به عنوان میان وعده در مهمانی ها یا عصرانه سرو می شود. می توانید این املت را با آجیل و پسته پر کنید و با شربت زعفران سرو کنید.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه
  • محصول: 6 نفر

مواد لازم :

  • 2 عدد تخم مرغ
  • 4 قاشق غذا خوری آرد
  • ¼ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • ½ فنجان گردو
  • ½ قاشق غذاخوری پودر دارچین
  • ½ فنجان آب
  • 1 فنجان شکر
  • 2 قاشق چای خوری زعفران دم کرده
  • عصاره وانیل

طرز تهیه خاگینه :

  1. ابتدا باید در یک قابلمه شکر و آب را مخلوط کنید و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملاً در آب حل شود و شربت غلیظ شود.
  2. به محض غلیظ شدن شربت، زعفران را اضافه کنید.
  3. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آنها را خوب هم بزنید.
  4. بعد از اینکه تخم مرغ ها کاملاً مخلوط شدند، ماست و آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً جا بیفتد.
  5. روغن را در ظرف نچسب ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، و بعد از اینکه کمی گرم شد، خمیر را درون تابه ریخته و پخش کنید.
  6. بعد از یک طرف، خاگینه را برگردانید و 5 دقیقه دیگر بپزید.
  7. بعد از آماده شدن خاگینه حرارت را خاموش کنید. شربت را روی آن بریزید و روی آن را گردو و پودر دارچین بریزید. املت شکر را بلافاصله در حالی که گرم است سرو کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *