طرز تهیه خاگینه
خاگینه یا املت شکر یک دسر یا صبحانه خوشمزه ، شبیه پنکیک است که در بین آذری های ایران محبوب است. خاگینه (به ترکی غیگاناخ) با دستور العمل های مختلف طبخ می شود. اگر شیرینی های سریع و دسر یا صبحانه آسان و بی سر و صدا می خواهید، پیشنهاد می کنیم خاگینه را امتحان کنید! نرم، سبک و خوشمزه است. معمولاً به همراه چای یا قهوه به عنوان میان وعده در مهمانی ها یا عصرانه سرو می شود. می توانید این املت را با آجیل و پسته پر کنید و با شربت زعفران سرو کنید.
- زمان آماده سازی: 10 دقیقه
- زمان پخت: 20 دقیقه
- محصول: 6 نفر
مواد لازم :
- 2 عدد تخم مرغ
- 4 قاشق غذا خوری آرد
- ¼ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- ½ فنجان گردو
- ½ قاشق غذاخوری پودر دارچین
- ½ فنجان آب
- 1 فنجان شکر
- 2 قاشق چای خوری زعفران دم کرده
- عصاره وانیل
طرز تهیه خاگینه :
- ابتدا باید در یک قابلمه شکر و آب را مخلوط کنید و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملاً در آب حل شود و شربت غلیظ شود.
- به محض غلیظ شدن شربت، زعفران را اضافه کنید.
- تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آنها را خوب هم بزنید.
- بعد از اینکه تخم مرغ ها کاملاً مخلوط شدند، ماست و آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً جا بیفتد.
- روغن را در ظرف نچسب ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، و بعد از اینکه کمی گرم شد، خمیر را درون تابه ریخته و پخش کنید.
- بعد از یک طرف، خاگینه را برگردانید و 5 دقیقه دیگر بپزید.
- بعد از آماده شدن خاگینه حرارت را خاموش کنید. شربت را روی آن بریزید و روی آن را گردو و پودر دارچین بریزید. املت شکر را بلافاصله در حالی که گرم است سرو کنید.
نوش جان !
دیدگاهتان را بنویسید