تاریخ:آبان 7, 1399

طرز تهیه خمیر جادویی : دستور العملی از کتاب “Camp Chef Cookbook”

طرز تهیه خمیر جادویی

طرز تهیه خمیر جادویی

بچه ها عاشق تهیه خمیر هستند : نان ، پیتزا و ماکارونی مرتب به میز ما را جلوه می دهند! این دستور العمل خمیر جادویی می تواند پایه ای برای پیتزا، نان لواش، نان ساندویچی باریک و سایر مواد غذایی باشد. برای آشنایی با طرز تهیه خمیر جادویی با مارس نیوز همراه باشید.

  • محصول: 2 پیتزا بزرگ یا 2 پیراشکی ایتالیایی

مواد لازم :

  • 250 گرم آرد سفید ساده
  • 250 گرم آرد سفید قوی
  • 1 و ½ قاشق چایخوری سرخالی نمک دریا
  • 1 قاشق چای خوری مخمر خشک فوری
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، به علاوه کمی اضافی برای چرب کردن

طرز تهیه خمیر جادویی :

  1. دو آرد را داخل کاسه مخلوط کن ایستاده برقی با نمک و مخمر قرار دهید. با استفاده از قلاب خمیر خوب مخلوط کنید. روغن و 325 میلی لیتر آب گرم را اضافه کزده و مخلوط کنید تا خمیر خشن شود. به مدت 5-10 دقیقه ورز دهید تا صاف شود. این یک خمیر کاملاً شل و چسبناک است، دقیقاً همانطور که باید باشد – از این طریق نان با بافت بهتری بدست می آورید – بنابراین سعی کنید آرد زیاد اضافه نکنید، هنگام ورز دادن چسبناک می شود.
  2. کمی روغن در یک کاسه تمیز بریزید، خمیر ورز داده شده را اضافه کنید و آن را در روغن بچرخانید تا با یک لایه سبک پوشانده شود. روی آن را با حوله بپوشانید و بگذارید در یک مکان گرم قرار بگیرد تا اندازه آن دو برابر شود – حداقل یک ساعت، احتمالاً نزدیک به دو ساعت – یا اگر روز بعد استفاده می کنید، کاسه را بسته بندی کنید و مستقیم داخل یخچال قرار دهید تا به آرامی عمل بیاید.
  3. وقتی خمیر خوب خوب شد و پف کرد، آن را بیرون بیاورید و با انگشتان ورز دهید تا تا زمانی که به اندازه قبلی خود برگردد. اکنون آماده است تا به خواست شما شکل بگیرد.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *