تاریخ:بهمن 2, 1399

طرز تهیه خوراک لوبیا : سریع و آسان ، بسیار اقتصادی و کاملا اعتیاد آور!

طرز تهیه خوراک لوبیا

طرز تهیه خوراک لوبیا

این دستورالعمل برای لوبیای پخته به سبک بریتانیایی است که یک سس گوجه فرنگی نیمه شفاف دارد و به طور سنتی برای صبحانه سرو می شود. این کاملاً متفاوت با لوبیای پخته شده جنوبی است که یک ماده اصلی غذایی جنوب است و یک سس شیرین و طعم دار با طعم تیره تر و شدیدتر ارائه می دهد.

  • آماده سازی: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 4 ساعت
  • زمان اضافی: 30 دقیقه
  • زمان کل: 5 ساعت
  • محصول: 5 نفر

مواد لازم :

  • 2 فنجان لوبیا
  • 250 گرم بیکن
  • 1 پیاز ، ریز خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری شهد قند (یا شیره چغندر)
  • 2 قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه آسیاب شده
  • ¼ قاشق چای خوری خردل خشک
  • ½ فنجان سس گوجه فرنگی
  • 1 قاشق غذاخوری سس ورشستیر یا ورچستر
  • ¼ فنجان شکر قهوه ای

طرز تهیه خوراک لوبیا :

  1. لوبیاها را یک شب در آب سرد خیس کنید. حبوبات را در همان آب بجوشانید تا نرم شود، تقریباً 1 تا 2 ساعت. مایع را تخلیه و ذخیره کنید.
  2. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت (165 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  3. با قرار دادن بخشی از لوبیا ها در ته ظرف، لوبیا ها را در قابلمه 2 لیتری قرار دهید، و آنها را با بیکن و پیاز لایه بندی کنید.
  4. در یک قابلمه، شهد (یا شیره چغندر)، نمک، فلفل، خردل خشک، سس گوجه، سس ورچستر و شکر قهوه ای را ترکیب کنید. مخلوط را به جوش آورده و روی لوبیا ها بریزید. فقط به اندازه ای که آب روی لوبیا ها را بپوشاند از آب رزرو شده بریزید. ظرف را با درپوش یا فویل آلومینیومی بپوشانید.
  5. به مدت 3 تا 4 ساعت در فر از قبل گرم شده بپزید، تا حبوبات نرم شوند. درب را تا نیمه پخت بردارید، و در صورت لزوم مایعات بیشتری اضافه کنید تا از خشک شدن لوبیا جلوگیری شود.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *