طرز تهیه خوراک لوبیا
این دستورالعمل برای لوبیای پخته به سبک بریتانیایی است که یک سس گوجه فرنگی نیمه شفاف دارد و به طور سنتی برای صبحانه سرو می شود. این کاملاً متفاوت با لوبیای پخته شده جنوبی است که یک ماده اصلی غذایی جنوب است و یک سس شیرین و طعم دار با طعم تیره تر و شدیدتر ارائه می دهد.
- آماده سازی: 30 دقیقه
- زمان پخت: 4 ساعت
- زمان اضافی: 30 دقیقه
- زمان کل: 5 ساعت
- محصول: 5 نفر
مواد لازم :
- 2 فنجان لوبیا
- 250 گرم بیکن
- 1 پیاز ، ریز خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری شهد قند (یا شیره چغندر)
- 2 قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه آسیاب شده
- ¼ قاشق چای خوری خردل خشک
- ½ فنجان سس گوجه فرنگی
- 1 قاشق غذاخوری سس ورشستیر یا ورچستر
- ¼ فنجان شکر قهوه ای
طرز تهیه خوراک لوبیا :
- لوبیاها را یک شب در آب سرد خیس کنید. حبوبات را در همان آب بجوشانید تا نرم شود، تقریباً 1 تا 2 ساعت. مایع را تخلیه و ذخیره کنید.
- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت (165 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
- با قرار دادن بخشی از لوبیا ها در ته ظرف، لوبیا ها را در قابلمه 2 لیتری قرار دهید، و آنها را با بیکن و پیاز لایه بندی کنید.
- در یک قابلمه، شهد (یا شیره چغندر)، نمک، فلفل، خردل خشک، سس گوجه، سس ورچستر و شکر قهوه ای را ترکیب کنید. مخلوط را به جوش آورده و روی لوبیا ها بریزید. فقط به اندازه ای که آب روی لوبیا ها را بپوشاند از آب رزرو شده بریزید. ظرف را با درپوش یا فویل آلومینیومی بپوشانید.
- به مدت 3 تا 4 ساعت در فر از قبل گرم شده بپزید، تا حبوبات نرم شوند. درب را تا نیمه پخت بردارید، و در صورت لزوم مایعات بیشتری اضافه کنید تا از خشک شدن لوبیا جلوگیری شود.
نوش جان !
دیدگاهتان را بنویسید