تاریخ:آذر 7, 1399

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج : جنبه آسانی از غذاهای ایرانی !

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

این خورش جنبه آسان غذاهای ایرانی را به نمایش می گذارد. بسیاری از خورش های ما از چند ماده استفاده می کنند و مدت زمان زیادی برای پختن لازم دارند، اما خورش آلو اسفناج دارای یک لیست ساده تر از مواد تشکیل دهنده است و تهیه آن برای یک وعده غذایی یک هفته آسان است. بی نظیرترین ماده این غذا آلو زرد است. خورش های ایرانی معمولاً از روش ساده افزودن همزمان همه مواد و پختن آنها با هم پیروی نمی کنند. این یک تعادل ظریف از تکنیک ها و توالی مواد تشکیل دهنده است.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 1 ساعت و 25 دقیقه
  • زمان کل: 1 ساعت و 40 دقیقه
  • محصول: 4 نفر

مواد لازم :

  • 1 پیاز بزرگ ، نازک خرد شده
  • 6 قاشق غذاخوری روغن گیاهی یا روغن زیتون، تقسیم شده
  • 450 گرم گوشت بره، به قطعات 2.5 سانتی
  • 1/2 قاشق چای خوری زردچوبه
  • 1 و 1/2 فنجان آب، در صورت لزوم بیشتر کنید
  • 2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه، آسیاب شده
  • 1 فنجان آلو زرد
  • 4 قاشق غذاخوری آبغوره، یا آبلیمو، مطابق با ذائقه شما
  • 4 دسته اسفناج ، تقریباً خرد شده

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج :

  1. در یک ماهیتابه بزرگ، 4 قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید و پیازها را قبل از اضافه کردن گوشت و زردچوبه به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید. 5 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. گوشت بره و پیاز باید رنگ طلایی زیبایی پیدا کرده و معطر شده باشد.
  2. آب را اضافه کرده، روی آن را بپوشانید و به مدت 60 دقیقه با حرارت کم یا تا زمانی که گوشت کاملاً پخته و نرم شود، آن را بپزید.
  3. در همین حال، 2 قاشق غذاخوری روغن را گرم کرده و اسفناج را با حرارت متوسط تا زیاد حدود 10 دقیقه تفت دهید تا زمانی که اسفناج کاملاً پژمرده شود و بیشتر آلش تبخیر شود.
  4. هنگامی که گوشت پخته شد، نمک، فلفل، آلو زرد و آب غوره را اضافه کنید و دما را کمی افزایش دهید تا آب اضافی خورش تبخیر شود. این یک خورشت نسبتاً خشک است و نباید خیلی آبکی باشد.
  5. اسفناج تفت داده شده قبلی را به مخلوط گوشت اضافه کنید، شعله را کم کنید، روی آن را بپوشانید و 10 دقیقه دیگر بپزید.
  6. با برنج سرو کنید.

این غذا را می توانید با گوشت گاو یا مرغ نیز تهیه کنید. زمان پخت را متناسب با آن تنظیم کنید.

نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *