تاریخ:بهمن 7, 1399

طرز تهیه خورشت بامیه : خورشتی اصالتاً از استان خوزستان در جنوب

طرز تهیه خورشت بامیه

طرز تهیه خورشت بامیه

خورش بامیه اصالتاً از استان خوزستان در جنوب ایران است، جایی که به طور سنتی با سس تمر هندی تهیه می شود. مشخصات طعم بامیه اغلب با مشخصات بادمجان مقایسه می شود، و طرفداران و دشمنانی دارد، با نظرات قوی در هر دو طرف حصار. اگر در فرآیند پخت و پز به درستی تهیه نشود، می تواند بافت ناخوشایندی داشته باشد : تمایل ناخوشایندی به لغزنده و غلیظ شدن بافت دارد. پس از بامیه های کوچک، بدون برش زدن، و تفت داده شده در دمای بالا استفاده کرده و آنها را زیاد هم نزنید.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 1 ساعت و 55 دقیقه
  • زمان کل: 2 ساعت و 5 دقیقه
  • محصول: 3 نفر

مواد لازم :

  • 500 گرم بامیه، تقریباً 20 قطعه، ساقه ها را برش دهید
  • 8 قاشق غذاخوری روغن، تقسیم شده
  • 1 پیاز، خرد شده
  • 500 گرم گوشت گاو، به قطعات 2.5 سانتی برش دهید
  • 5 حبه سیر، خرد شده
  • 1 قاشق چای خوری زردچوبه، آسیاب شده
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل، آسیاب شده
  • 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 فنجان آب، در صورت نیاز بیشتر
  • 1 قاشق چایخوری نمک، مطابق با ذائقه خود تنظیم کنید
  • 2-4 قاشق غذاخوری غوره، یا آب لیمو به عنوان جایگزین

طرز تهیه خورشت بامیه :

  1. در یک ماهیتابه بزرگ، بامیه را با 6 قاشق غذاخوری روغن روی حرارت متوسط تا زیاد به مدت 10 دقیقه تفت دهید. در صورت نیاز به آرامی هم بزنید، اما از هم زدن زیاد خودداری کنید.
  2. وقتی بامیه از هر طرف تفت خورد و به رنگ طلایی تیره در آمد، از ظرف خارج کنید و کنار بگذارید.
  3. مقدار 2 قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را اضافه کرده و پیازها را با حرارت متوسط حدود 10 دقیقه تفت دهید.
  4. گوشت گاو، سیر، زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید، حرارت را به متوسط تا زیاد افزایش داده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
  5. حدود 1 فنجان آب اضافه کنید، حرارت را کم کنید و خورشت را با حرارت ملایم به مدت 75 دقیقه بپزید یا تا زمانی که گوشت تقریباً نرم شود.
  6. بامیه تفت داده شده را به خورش برگردانید، نمک و غوره را اضافه کنید.
  7. روی آن را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که بامیه کاملاً پخته شود، آن را بپزید.
  8. سطح مایع را در صورت نیاز تنظیم کنید. خورش باید مرطوب باشد اما آبکی نباشد.
  9. خورشت را با برنج سرو کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *