تاریخ:بهمن 2, 1399

طرز تهیه خورش مرغ : گوشت لطیف و ترد در سس مرزه با سبزیجات

طرز تهیه خورش مرغ

طرز تهیه خورش مرغ

گوشت فوق العاده لطیف و پوستی کاملاً ترد که در یک سس مرزه غلیظ با سطرز تهیه مرغ سرخ کرده با سسبزیجات غرق شده است. این خورشت مرغ به آرامی در فر پخته می شود تا طعم های عمیق و باورنکردنی ایجاد کند.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 1 ساعت و 30 دقیقه
  • زمان کل: 1 ساعت و 40 دقیقه
  • محصول: 5 – 6 نفر

مواد لازم :

  • 1 قاشق غذاخوری روغن
  • 1.5 کیلوگرم مرغ (6 تا 8 قطعه)، با پوست و استخوان
  • نمک و فلفل
  • 2 عدد پیاز، نصف شده و به صورت گوه برش داده شود
  • 2 حبه سیر، خرد شده
  • 3 هویج بزرگ، خرد شده
  • 4 ساقه کرفس، خرد شده
  • 1/2 فنجان آب (125 میلی لیتر)
  • 3 قاشق غذاخوری آرد 35 گرم)
  • 3 فنجان آب مرغ، کم نمک (750 میلی لیتر)
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 2 قاشق چایخوری سس وسترشیر
  • 3 شاخه آویشن یا 1 قاشق چایخوری آویشن خشک
  • 2 برگ بو (خشک یا تازه)
  • 600 گرم سیب زمینی، خرد شده
  • آویشن یا جعفری تازه برای تزئین اختیاری

طرز تهیه خورش مرغ :

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  2. روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت زیاد گرم کنید. مرغ را نمک و فلفل پاشیده و از هر دو طرف سرخ می کنیم تا زمانی که طلایی روشن شود. از قابلمه بردارید.
  3. اگر در قابلمه روغن زیادی وجود دارد، مقداری از آن را دور بریزید. پیاز و سیر را اضافه کنید. 2 دقیقه تفت دهید تتا پیاز شفاف شود. هویج و کرفس را اضافه کنید، 1 دقیقه آن را بپزید. آب را اضافه کنید و 1 دقیقه بپزید تا مایع آن کاملاً از بین برود.
  4. روی سطح این مخلوط آرد بپاشید، هم بزنید. آبگوشت، رب گوجه فرنگی، سس وسترشیر، آویشن و برگ بو را اضافه کنید. هم بزنید تا رب گوجه فرنگی حل شود.
  5. مرغ را روی آن بگذارید، تا آنجا که می توانید پوست را از سطح مایع بالاتر نگه دارید.
  6. بگذارید تا به جوش آید سپس روی آن را بپوشانید. به مدت 45 دقیقه بپزید.
  7. از فر خارج کنید ، درب آن را بردارید. سیب زمینی اضافه کنید، آنها را به درون مایع فشار دهید و مرتب کنید.
  8. 40 دقیقه بیشتر بدون درب به اجاق برگردید تا زمانی که پوست مرغ طلایی و فوق العاده ترد، سیب زمینی نرم و سس غلیظ شود.
  9. سس را بچشید و نمک و فلفل را مطابق مزه تنظیم کنید.
  10. با برگ تازه آویشن یا جعفری تزئین کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *