تاریخ:آذر 7, 1399

طرز تهیه دمپختک : یک برنج سنتی ساده و بخارپز ایرانی

طرز تهیه دمپختک

طرز تهیه دمپختک

دمپختک یک برنج سنتی بخارپز ایرانی است. با پیاز سرخ شده، لوبیای بزرگ و پهن فاوا، برنج و زردچوبه درست می شود. یکی از غذاهای ساده برنجی ایرانی است. پودر زردچوبه با طعم خاکی دوست داشتنی ادویه اصلی این غذا است.

مواد لازم :

  • 2 فنجان برنج، زیر آب سرد شسته شده
  • 1 فنجان لوبیای بزرگ و پهن، پخته شده
  • 1 پیاز بزرگ، خلال نازک
  • 1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
  • نمک و فلفل قرمز برای مزه دار کردن
  • کره

طرز تهیه دمپختک :

  1. در یک تابه، کره را ذوب کنید.
  2. پیاز اضافه کنید. پیاز اضافه کنید..
  3. زردچوبه را اضافه کنید و مرتباً هم بزنید.
  4. در یک قابلمه، 3 فنجان آب نمک را به جوش آورید؛ برنج، پیاز سرخ شده، لوبیای پخته شده و فلفل را اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند.
  5. درب ظرف را بگذارید و به مدت 20 دقیقه با حرارت متوسط آن را بپزید.
  6. پس از آماده شدن برنج، دمپختک را به یک ظرف سرو همراه با سبزیجات، ترشی، ماست یونانی یا سالاد منتقل کنید.
  7. این یک غذای ساده برنجی اما خوشمزه و انتخاب خوبی برای گیاهخواران نیز هست.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *