تاریخ:آبان 10, 1399

طرز تهیه ذرت مکزیکی : یکی از محبوب ترین غذاهای خیابانی در مکزیک

طرز تهیه ذرت مکزیکی

طرز تهیه ذرت مکزیکی

این غذای خوشمزه خیابانی در مکزیک به قدری محبوب است که احتمالاً هنگام گشت و گذار در مکزیک، آن را در استندهای خیابانی، کامیون های غذا و سایر رستوران ها مشاهده خواهید کرد. و در مناطق مختلف مکزیک نام های مختلفی دارد.

  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه
  • زمان کل: 30 دقیقه
  • محصول: 8 لیوان کوچک

مواد لازم :

  • 6 فنجان دانه ذرت
  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • نمک برای طعم دادن
  • ادویه مکزیکی Epazote (اختیاری)
  • 5 فنجان آب
  • 1/2 فنجان خامه
  • 1/2 فنجان سس مایونز
  • آب لیموترش برای طعم دادن
  • سس تند یا پودر چیلی برای طعم و مزه

طرز تهیه ذرت مکزیکی :

  1. کار را با افزودن کره به ماهیتابه شروع کنید.
  2. ذرت را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.
  3. آب ، Epazote و نمک را اضافه کرده و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه بجوشد.
  4. مایونز، خامه، آبلیمو و ادویه ها را اضافه کرده و داغ سرو کنید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *