طرز تهیه ذرت مکزیکی
این غذای خوشمزه خیابانی در مکزیک به قدری محبوب است که احتمالاً هنگام گشت و گذار در مکزیک، آن را در استندهای خیابانی، کامیون های غذا و سایر رستوران ها مشاهده خواهید کرد. و در مناطق مختلف مکزیک نام های مختلفی دارد.
- زمان آماده سازی: 5 دقیقه
- زمان پخت: 25 دقیقه
- زمان کل: 30 دقیقه
- محصول: 8 لیوان کوچک
مواد لازم :
- 6 فنجان دانه ذرت
- 3 قاشق غذاخوری کره
- نمک برای طعم دادن
- ادویه مکزیکی Epazote (اختیاری)
- 5 فنجان آب
- 1/2 فنجان خامه
- 1/2 فنجان سس مایونز
- آب لیموترش برای طعم دادن
- سس تند یا پودر چیلی برای طعم و مزه
طرز تهیه ذرت مکزیکی :
- کار را با افزودن کره به ماهیتابه شروع کنید.
- ذرت را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.
- آب ، Epazote و نمک را اضافه کرده و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه بجوشد.
- مایونز، خامه، آبلیمو و ادویه ها را اضافه کرده و داغ سرو کنید.
دیدگاهتان را بنویسید