تاریخ:دی 29, 1399

طرز تهیه رولت مرغ : یک غذای زیبا و چشمگیر برای وعده شام

طرز تهیه رولت مرغ

طرز تهیه رولت مرغ

رولت مرغ ، اگر هرگز در مورد آن چیزی نشنیده اید، در اصل سینه مرغ رول و پر شده است. گوشت را کوبیده و صاف می کنند تا سطح وسیعی ایجاد شود. سپس روی آن پنیر و پر کردنی دهای مورد علاقه قرار گرفته است.

  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
    زمان پخت: 1 ساعت و 10 دقیقه
    محصول: نفر 4

مواد لازم :

  • 4 موسیر، ورقه ورقه شده نازک (حدود 1 فنجان موسیر خرد شده)
  • 4 سینه مرغ بدون استخوان بدون پوست (در کل 700 گرم)
  • ادویه لیمو فلفلی برای طعم دار کردن (یا فلفل سیاه آسیاب شده با کمی پوست لیمو)
  • 30 گرم پارمزان رنده شده (حدود 1/3 فنجان)
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 حبه سیر، خرد شده (1 قاشق چای خوری)
  • 1/4 فنجان سرکه سفید
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 1 و 1/2 قاشق غذاخوری آرد
  • 1 و 1/4 فنجان آب مرغ
  • 1/4 فنجان غلیظ

طرز تهیه رولت مرغ : 

  1. موسیر را با کمی روغن به ماهیتابه اضافه کنید. آن را روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شود. موسیر پخته شده را در یک کاسه بریزید و چربی های باقی مانده را در ماهیتابه باقی بگذارید.
  2. سینه های مرغ را بین دو ورق پلاستیک قرار دهید از پتک وردنه برای کاهش ضخامت سینه مرغ به حدود 3 میلبیمتر استفاده کنید.
  3. به سینه های مرغ لیمو فلفلی و نمک بپاشید. در طول هر سینه مرغ موسیر و پارمزان رنده شده قرار دهید.
  4. استفاده از بسته بندی پلاستیکی به شما کمک می کند تا رول محکم شود و انتهای آن را با خلال دندان ببندید.
  5. فر را با دمای 300 درجه فارنهایت (150 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به چربی ماهی تابه اضافه کنید و روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی تابه داغ شد ، رولت های مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید و از هر طرف قهوه ای کنید. ماهی تابه را به فر 300 درجه فارنهایت منتقل کرده و بپزید تا زمانی که رول ها پخته شوند، حدود 20 دقیقه.
  6. وقتی پخته شد، به بشقاب سرو انتقال دهید، با فویل آلومینیوم بپوشانید تا گرم بماند.
  7. توجه داشته باشید که ماهی تابه بسیار داغ است!
  8. هرگونه چربی اضافی را از ماهیتابه بیرون بریزید در تابه داغ سرکه بریزید تا ظرف لعاب بگیرد. روی حرارت زیاد گرم کنید و با استفاده از کاردک فلزی لکه های قهوه ای شده را خراش دهید. سرکه را بجوشانید تا فقط به یک قاشق غذاخوری برسد.
  9. حرارت را متوسط و کم کنید. سیر خرد شده را به ظرف اضافه کرده و کره را نرم کنید. یک دقیقه بپزید، سپس آرد را اضافه کرده و با هم زدن، یک دقیقه بیشتر بپزید.
  10. آب مرغ و خامه را به ترکیب آرد و کره ته ماهیتابه اضافه کرده و مخلوط کنید. به مدت دو دقیقه بجوش آورده و آرام بپزید.
  11. سس را از طریق الک درون ظرفی بریزید و روی اجاق گاز گرم نگه دارید.
  12. خلال دندانهایی را که رول ها را به هم نزدیک کرده اند بردارید. رول ها را به برش هایی با ضخامت 1.5 سانت برش دهید. برای سرو، روی هر بشقاب مقداری سس بریزید و روی آن رولت مرغ را قرار دهید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *