تاریخ:مهر 6, 1399

طرز تهیه سالاد پاستا با تن ماهي و نخودفرنگي

سالاد پاستا با تن ماهي

با تن ماهی میانه خوبی ندارم، انصافا در سالاد پاستا با تن ماهي و نخودفرنگي خوش مزه میشه. قرار نیس همیشه سالاد ماکارونی رو با کالباس درست کنیم. تن ماهی میتواند جایگزین خوبی باشد. البته کیفیت تن ماهی خیلی مهمه، حتما از تن ماهی با کیفیت استفاده کنی. با مارس نیوز همراه باشید.

طرز تهیه سالاد پاستا با تن ماهي

طرز تهيه (براي دو نفر) :به دو ليوان پاستا نياز داريم كه بايد آبكش شده باشه (ماكاروني فرمي).سه چهارم ليوان نخودفرنگي پخته يا كنسروي هم ميخوايم.يدونه تن ماهي رو بيست دقيقه بجوشونيد،وقتي خنك شد درشو باز كنيد و روغنشو بگيريد فقط يك ق غ از روغنش نگه داريد .سه چهارم تن ماهي كافيه.(البته يه قوطي كامل هم ميتونيد استفاده كنيد).دو قاشق غذاخوري پياز ريز خرد شده و دو ق غ هم جعفري ساطوري لازم داريم.
مواد بالا رو باهم مخلوط كنيد.
براي سس:دو ق آبليموي تازه+يك ق روغن زيتون+يك ق روغن تن ماهي+فلفل سياه و كمي فلفل قرمز و يكم نمك.اين مواد هم تركيب و با سالاد مخلوط كنيد.
سالادتون آمادست فقط بهتره يكربع صبر كنيد تا مزه دار بشه بعد ميل كنيد. اين سالاد ميتونه يك وعده رژيمي باشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *