تاریخ:آذر 9, 1399

طرز تهیه سس بشامل لازانیا تنها در 15 دقیقه به همراه فیلم آموزش

طرز تهیه سس بشامل

هر آشپز خانگی به یک سس بشامل خوب در کارخانه خود احتیاج دارد – راهنمای گام به گام طرز تهیه سس بشامل ما نشان می دهد که چگونه یک سس یکدست درست کنید و از شر بهم چسبیدگی ها و گلوله گلوله شدن سس خلاص شوید. با مارس نیوز همراه باشید و در ظرف 15 دقیقه یک سس بشامل عالی داشته باشید.

مواد لازم برای سس بشامل

500 میلی لیتر شیر کامل
1 پیاز
1 برگ بو
2 میخک
کره 50 گرم
50 گرم آرد ساده

طرز تهیه سس بشامل

1-برگ و پیاز برگ را جوشانید

ابتدا برگ درخت خلیج را با گل دادن به میخک ها به پیاز وصل کنید. با شیر به قابلمه اضافه کنید و به آرامی جوش بیاورید. بلافاصله گرما را خاموش کنید و بگذارید 20 دقیقه بماند.

سس بشامل

2- روضه ایجاد کنید

کره را در یک قابلمه دیگر ذوب کنید تا زمانی که شروع به کف کند. برای ایجاد یک مایه یک دست آرد را هم بزنید و چند دقیقه بپزید تا طعم آردی آن برطرف شود.

بشامل چیست

3-کمی شیر اضافه کنید

مقدار کمی شیر اضافه کنید ، خوب هم بزنید تا خمیر یکدست شود. به تدریج شیر را اضافه کنید ، هم بزنید تا یکدست شود – این یک سس بدون چشبیدگی و گوله شدن را تضمین می کند. 5-10 دقیقه روی حرارت کم بپزید تا صاف و ابریشمی شود.

بشامل لازانیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *