تاریخ:بهمن 9, 1399

طرز تهیه سس قارچ : سس لوکس و در عین حال ساده برای همه چیز

طرز تهیه سس قارچ

طرز تهیه سس قارچ

شما می خواهید این سس قارچ خامه ای را روی همه چیز بگذارید! از استیک گرفته تا مرغ، گوشت خرد شده تا کباب، املت های دودی و سیب زمینی پخته شده، فقط با تخیل خود محدود هستید. این یک سس لوکس و در عین حال ساده است که بارها و بارها و بارها درست خواهید کرد.

  • زمان آماده سازی: 8 دقیقه
  • زمان  پخت: 12 دقیقه
  • زمان کل: 20 دقیقه
  • محصول: 4 نفر

مواد لازم :

  • 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 300 گرم قارچ، قطعه قطعه شده
  • کمی نمک و فلفل
  • 2 حبه سیر، خرد شده
  • 1/4 فنجان (65 میلی لیتر) سرکه سفید
  • 1/2 فنجان (125 میلی لیتر) آب مرغ یا آب سبزیجات
  • 1 فنجان (250 میلی لیتر) خامه سنگین / غلیظ شده
  • 1/2 فنجان (30 گرم) پارمزان، ریز رنده شده
  • 2 قاشق چایخوری برگ تازه آویشن (یا 1/4 تا 1/2 قاشق چایخوری خشک شده)

طرز تهیه سس قارچ :

  1. روغن را گرم کرده و کره را در ماهیتابه با حرارت متوسط زیاد گرم کنید. قارچ را اضافه کنید و آرام آرام بپزید تا قهوه ای طلایی شود – حدود 4 تا 5 دقیقه طول می کشد. نیازی به هم زدن مداوم نیست.
  2. درست قبل از تمام شدن آنها، سیر و کمی نمک و فلفل را اضافه کنید. آنرا بپزید تا سیر طلایی شود (~ 1 دقیقه).
  3. شراب سفید اضافه کنید – صدای جلز ولز خواهد داد! هم بزنید، کف قابلمه را خراش دهید، به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که تا حد زیادی بخار شود.
  4. آب گوشت، خامه و پارمزان را اضافه کنید. هم بزنید ، سپس حرارت را کم و متوسط کنید تا سس بپزد – به سرعت جوش نزنید ، ممکن است خامه لخته شود.
  5. گاهی اوقات هم بزنید و به مدت 2 – 3 دقیقه آن را بپزید تا غلیظ شود. نباید خیلی غلیظ باشد، این یک سس غنی است.
  6. آویشن را هم بزنید، نمک و فلفل را مطابق طعم تنظیم کنید. از اجاق بردارید.
  7. روی استیک یا سایر پروتئین های پخته شده سرو کنید. روی ماکارونی و داخل سیب زمینی پخته بریزید، با گوشت گاو یا مرغ، املت های دودی سرو کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *