تاریخ:آذر 7, 1399

طرز تهیه سس مایونز در خانه کمتر از 10 دقیقه !

طرز تهیه سس مایونز

طرز تهیه سس مایونز

تهیه مایونز در خانه کمتر از 10 دقیقه طول می کشد، و خیلی بهتر از اکثر مارک های فروشگاه است. وقتی نوبت به مایونز می رسد قطعاً تازه بهتر است، و شما فقط به 5 ماده نیاز دارید! تقریباً غیرممکن است که یک مارک سس مایونز خریداری شده در فروشگاه قند اضافه نداشته باشد و با یک روغن سالم ساخته شود.

مواد لازم :

  • 1 تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
  • 1 و 1/4 فنجان روغن زیتون
  • 1/2 قاشق چایخوری دانه خردل آسیاب شده
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه فشرده شده در دمای اتاق

طرز تهیه سس مایونز :

  1. ¼ فنجان روغن را در یک غذاساز قرار دهید، و تخم مرغ، خردل آسیاب شده و نمک را اضافه کنید. کاملاً پردازش کنید، برای حدود 30 ثانیه، تا زمانی که ترکیب شود و رنگ آن زرد کم رنگ باشد.
  2. در حال کار با مخلوط کن، به آرامی روغن باقیمانده را بریزید تا مخلوط نرم و غلیظ شود. با افزودن روغن به آرامی مایونز خامه ای تر می شود. کل زمان ریختن برای هدف باید 60 تا 90 ثانیه باشد.
  3. همچنان در حال کار با مخلوط کن، آب لیمو را اضافه کنید و به مدت کوتاه 5-10 ثانیه مخلوط کنید، تا جا بیفتد.
  4. سس مایونز اکنون آماده استفاده است. تا 4 روز در یخچال نگهداری شود.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *