تاریخ:مهر 1, 1399

طرز تهیه سمبوسه – یک میان وعده سرخ شده برای مهمانی ها!

طرز تهیه سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه
  • زمان دقیق: 45 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • زمان کلی: 55 دقیقه
  • محصول: برای 8 نفر

مواد لازم :

برای ورقه های نانی سمبوسه :

  • ½ فنجان آرد گندم
  • ½ فنجان مایده / آرد ساده / آرد همه منظوره
  • کمی شکر
  • نمک برای طعم دار کردن
  • 2 قاشق غذاخوری روغن، گرم
  • آب ، در صورت نیاز برای ورز دادن

برای مواد داخل سمبوسه :

  • 1 پیاز ، نازک برش خورده
  • ½ برنج صاف شده سبک
  • 1 قاشق چایخوری پودر چیلی کشمیر
  • ¼ قاشق چایخوری گرام ماسالا
  • ¼ قاشق چایخوری پودر انبه خشک
  • نمک برای طعم دار کردن
  • 2.5 سانتیمتر زنجبیل، ریز خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری برگ گشنیز ، ریز خرد شده

سایر مواد لازم :

  • روغن برای سرخ کردن
  • 2 قاشق غذاخوری مایده / آرد ساده / آرد همه منظوره
  • 4 قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه سمبوسه :

  1. در مرحله اول، در یک کاسه بزرگ مخلوط کردن پیاز خرد شده و برنج را ترکیب کنید.
  2. همچنین پودر چیلی، گرام ماسالا، پودر انبه و نمک را اضافه کنید.
  3. سپس زنجبیل و برگ های گشنیز را اضافه کنید.
  4. خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.

دستور تهیه ورق های نان سمبوسه :

  1. ابتدا آرد گندم و مایده را بردارید.
  2. کمی شکر و نمک اضافه کنید تا مزه دار شود.
  3. 2 قاشق غذاخوری روغن داغ را روی آرد اضافه کنید.
  4. همیر را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
  5. علاوه بر این، خمیر را یکدست کرده و استراحت می دهیم.
  6. بعداً ، تا جایی که ممکن است با وردنه شروع به پهن کردن خمیر کنید.
  7. بعد ، کناره ها را برش دهید و به یک شکل مستطیل کامل برسید.
  8. ورق را روی تابه داغ بگذارید و فقط 10 ثانیه از هر دو طرف تفت دهید.

دستور پرکرن سمبوسه :

  1. در مرحله اول، ورق سمبوسه را به صورت مثلثی تا بزنید و مواد را پر کنید.
  2. با خمیر مایده مهر و موم کنید.
  3. ورق را تا کنید تا مثلث تشکیل شود.
  4. سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *