تاریخ:بهمن 1, 1399

طرز تهیه سوسیس بندری : ساندویچ سوسیس سیب زمینی تند

طرز تهیه سوسیس بندری

طرز تهیه سوسیس بندری

سوسیس بندری یک فست فود خوشمزه از جنوب ایران است. این یکی از معدود غذاهای ایرانی است که کاملاً تند است. البته شما می توانید میزان فلفل هایی را که استفاده می کنید مطابق میل خود تنظیم کنید. در ایران بیشتر در ساندویچ فروشی ها به فروش می رسد. این یک غذای مهمانی عالی است !

  • زمان آماده سازی: 45 دقیقه
  • محصول: 3 نفر

مواد لازم :

  • 300 گرم سوسیس
  • 200 گرم سیب زمینی
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 5 حبه سیر
  • 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • پودر چیلی برای طعم دار کردن
  • 6 قاشق غذاخوری روغن
  • نان انتخابی برای سرو (به عنوان مثال باگت، نان لواش، فاقد گلوتن، غلات سبوس دار، …)

طرز تهیه سوسیس بندری :

  1. سیب زمینی ها را بشویید و به صورت مکعب های کوچک برش دهید. آنها را در روغن سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. از ظرف برداشته و روی دستمال کاغذی بگذارید، تا روغن اضافی جذب شود.
  2. سوسیس ها را ورقه ورقه کرده و در همان روغن سرخ کنید. آنها را از ظرف خارج کنید.
  3. پیازها را از وسط نصف، سپس آنها را ورقه ورقه کنید. حبه های سیر را ریز خرد کنید. پیازها را سرخ کنید تا نرم شوند. بعد از حدود 5 دقیقه سیر را به ظرف اضافه کنید. پیاز و سیر را از روغن خارج کنید.
  4. 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به ماهیتابه اضافه کنید. 3 قاشق غذاخوری آب داغ، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر چیلی اضافه کنید و اجازه دهید همه چیز روی حرارت متوسط حدود 5 دقیقه بجوشد.
  5. همه مواد دیگر را به ظرف منتقل کرده و ترکیب کنید.
  6. با نان سرو کنید یا باگت های ساندویچی را با آن پر کنید. اگر دوست دارید مقداری کاهو و خیار شور (خیار شور) اضافه کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *