تاریخ:آبان 6, 1399

طرز تهیه سوپ شلغم : سوپی که با یک قاشق کره گرانبها می شود!

طرز تهیه سوپ شلغم

طرز تهیه سوپ شلغم

این سوپ شلغم خامه ای به طرز شگفت آوری بسیار خوشمزه است. این یکی از دستورهای مورد علاقه ما برای معرفی شلغم به افرادی است که قبلاً آن را امتحان نکرده اند!

  • زمان کل: 45 دقیقه
  • محصول: 6 نفر

مواد لازم :

  • 4 شلغم متوسط (680 گرم) به علاوه 1 1/2 فنجان سبزی شلغم نازک برش خورده یا اسفناج خرد شده، (تقسیم کنید)
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر، (تقسیم کنید)
  • 1 قاشق سوپخوری کره
  • 1 عدد پیاز متوسط، خلال شده
  • ½ قاشق چای خوری رزماری خشک
  • ½ قاشق چای خوری نمک به اضافه مقدار اضافی، (تقسیم کنید)
  • ¼ قاشق چای خوری فلفل سفید تازه آسیاب شده به اضافه مقدار اضافی، (تقسیم کنید)
  • 4 فنجان آب گوشت یا مرغ کم نمک
  • ¼ فنجان هویج خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری قسمت سبز پیازچه نازک خرد شده
  • 2 قاشق چای خوری سرکه سفید

طرز تهیه سوپ شلغم :

  1. شلغم را پوست بگیرید و ورقه کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن و کره را در قابلمه بزرگی روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و با هم زدن ، حدود 5 دقیقه آن را تفت دهید تا قهوه ای شود. شلغم، رزماری، 1/2 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چای خوری فلفل سفید اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شود. روی آن را بپوشانید و یک یا دو بار هم بزنید، به مدت 10 دقیقه بپزید.
  2. آب گوشت را اضافه کنید، حرارت را زیاد کرده و بجوشانید. حرارت را کم کنید تا آرام بماند ، روی آن را بپوشانید و 10 تا 12 دقیقه بیشتر بپزید تا شلغم نرم شود.
  3. در همین حال، سبزیجات شلغم (یا اسفناج) را در یک کاسه متوسط با هویج، سبزیجات، سرکه، 1 قاشق غذاخوری روغن باقی مانده و کمی نمک و فلفل بریزید.
  4. سوپ را با استفاده از مخلوط کن پوره کرده و به مخلوط کن معمولی منتقل کرده و ترکیب کنید تا یکدست شود. هر قسمت سوپ را با یک و نیم فنجان سالاد سرو کنید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *