تاریخ:آبان 9, 1399

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی : یک سوپ کلاسیک خامه ای پر از عطر و طعم

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

سوپ مورد پسند سفره تعطیلات شما از پاییز تا زمستان! درست کردن آن آسان است و مقدار باقیمانده مانده روز بعد حتی بهتر می شود. بنابراین ، مطمئناً می توانید سوپ را یک روز قبل درست کنید. با مارس نیوز همراه باشید تا با طرز تهیه سوپ کدو حلوایی آشنا شوید.

  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • زمان کل: 15 دقیقه
  • محصول: 4 تا 6 نفر

مواد لازم :

  • 1 کیلو 200 گرم از هر نوع کدو تنبل با پوست (توجه داشته باشید وزن با پوست است)
  • 1 عدد پیاز ، خلالی شده
  • 2 حبه سیر کاملاً پوست کنده شده
  • 125 – 185 میلی لیتر خامه (نصف شیر نصف خامه هم امکانپذیر است)
  • 750 میلی لیتر آب گوشت یا مرغ، کم نمک
  • 250 میلی لیتر آب
  • نمک و فلفل

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی :

  1. کدو تنبل را به ورقه های 3 سانتی متری برش دهید. پوست و هسته ها را جدا کنید. به تکه های 4 سانتی متری برش دهید.
  2. کدو تنبل، پیاز، سیر، آبگوشت و آب را در قابلمه قرار دهید – مایع کاملاً کدو تنبل را پوشش ندهد. به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید سریع بجوشد تا کدو تنبل نرم شود، حدود 10 دقیقه.
  3. آن را از روی حرارت برداشته و از مخلوط کن چوبی استفاده کنید تا یکدست شود.
  4. با نمک و فلفل مزه دار کرده و خامه را هم بریزید. (هرگز سوپ را بعد از افزودن خامه نجوشانید).
  5. داخل کاسه ریخته و با نان خشک سرو کنید!
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *