تاریخ:آذر 6, 1399

طرز تهیه شنیسل مرغ : غذایی ترد و آبدار که سریع آماده می شود

طرز تهیه شنیسل مرغ

طرز تهیه شنیسل مرغ

Schnitzel  یک غذای محبوب آلمانی است اما فکر می کنم تقریباً در تمام اروپا محبوب باشد. این غذا را معمولاً با پوره سیب زمینی یا ماکارونی سرو می کنید اما لیمو و خردل یک ضرورت است. فشردن مقداری آب لیمو روی شنیتسل یک الزام است، و واقعاً یک دنیا تفاوت ایجاد می کند.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • زمان مل: 45 دقیقه
  • محصول: 8 نفر

مواد لازم :

  • 1.5 کیلو سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
  • 4 قاشق چایخوری نمک، تقسیم شده
  • 4 قاشق چایخوری فلفل سیاه، تقسیم شده
  • 1 فنجان آرد همه منظوره
  • 2 فنجان آرد سوخاری
  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 قاشق چایخوری خردل
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه برای تزیین
  • روغن برای سرخ کردن
  • خردل و لیمو برای سرو

طرز تهیه شنیسل مرغ :

  1. سینه مرغ ها را بین دوورق پلاستیکی قرار داده و کمی بکوبید اما مراقب باشید پاره نشود فقط ضخامت آن کمتر شود.
  2. سینه مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. کنار بگذارید.
  3. در یک صفحه کم عمق آرد را با 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل مخلوط کنید. در یک بشقاب کم عمق دیگر آرد سوخاری را با 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل مخلوط کنید. در یک بشقاب کم عمق دیگر ، تخم مرغ ها را با 1 قاشق چایخوری نمک، فلفل و خردل مخلوط کنید.
  4. ابتدا مرغ ها را در آرد بغلتانید. بعد آن را به مخلوط تخم مرغ آغشته کنید، مطمئن شوید که کاملاً در تخم مرغ پوشانده شده است و در آخر آن را در میان آرد سوخاری بچرخانید تا کاملاً همه جای تکه های را بپوشاند. روی بشقاب بگذارید.
  5. حدود 1/4 فنجان روغن را در ماهیتابه با حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید. هنگامی که روغن به اندازه کافی داغ شد، یک شنیسل را درون قابلمه قرار داده و سرخ می کنیم، روغن باید جلیز ولیز کند. اگر ماهی تابه شما خیلی بزرگ باشد، ممکن است بتوانید همزمان دو قطعه مرغ را سرخ کنید. در صورت لزوم در بین شنیسل ها روغن بیشتری اضافه کنید. در هر طرف حدود 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود، سرخ کنید. سپس روی حوله کاغذی بگذارید.
  6. تزئین کرده و با پوره سیب زمینی سرو کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *