تاریخ:آذر 6, 1399

طرز تهیه شیرینی دانمارکی : مهاجری از اتریش به دانمارک در دهه 1850

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی – لایه هایی از خمیر مایه کره – در دهه 1850 با نانوایان از اتریش به دانمارک آمد. این نانوایان آمده بودند تا اعتصاب طولانی مدت نانوایان را پوشش دهند – و در این فرآیند، یکی دو چیز را در مورد شیرینی به نانوایان وطنی یاد دادند. با گذشت زمان، خمیر کمی تغییر کرد – و به شیرینی دانمارکی تبدیل شد که امروزه می شناسیم و دوستش داریم.

مواد لازم :

  • 25 گرم مخمر تازه یا 13 گرم گرانول مخمر خشک فعال
  • 150 میلی لیتر شیر کامل، با تست انگشت بیش از 36 درجه سانتیگراد (97–98 درجه فارنهایت) نباشد
  • 50 گرم شکر قنادی
  • 50 گرم کره نرم شده
  • 350 گرم آرد نان سفید قوی بعلاوه اضافی برای گردپاشی
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 عدد تخم مرغ – به علاوه 1 زرده

برای لایه ها

  • 350 گرم کره کمی نرم شده (خیلی نرم نیست)
  • 25 گرم آرد ساده
  • یک صفحه پخت آستر شده

طرز تهیه شیرینی دانمارکی :

  1. اگر از مخمر تازه استفاده می کنید، خمر و شیر کامل را مخلوط کنید تا مایه حل شود.
  2. اگر از گرانول های مخمر فعال استفاده می کنید، شیر را در یک کاسه بریزید، روی آن مایه بپاشید و با هم مخلوط کنید. روی آن را با بسته بندی سلفونی/پلاستیکی بپوشانید و حدود 15 دقیقه در یک مکان گرم بگذارید. فعال شده و کف و حباب دار می شود.
  3. داخل میکسر بریزید.
  4. شکر و کره نرم را بهم بزنید، سپس آرد را با نمک مخلوط کرده و ذره ذره شروع به افزودن می کنیم. تخم مرغ را از نیمه به همراه آرد باقیمانده اضافه کنید. 5 دقیقه خوب با قلاب خمیر مخلوط کنید. خمیر حاصل باید هنوز کمی چسبناک باشد.
  5. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و بگذارید برای مدت یک ساعت یا تا زمانی که اندازه آن دو برابر شود، عمل بیاید.
  6. خمیر را روی سطح آرد پاشی کرده و ورز دهید و در صورت لزوم آرد بیشتری اضافه کنید تا زمانی که یک خمیر قابل انعطاف و قابل استفاده داشته باشید و سپس خمیر را به شکل یک مربع بزرگ 35 در 35 سانتیمتر رول کنید.
  7. برای پر کردن، کره و آرد را با استفاده از دستان خود به یک توپ کاملاً قالب پذیر تبدیل کنید. مهم است که در نهایت این مخلوط یک قوام و کارایی مشابه خمیر داشته باشد – این امر رول کردن را آسان تر می کند. اگر دستان شما خیلی گرم است، از وردنه استفاده کنید و کره را به صورت صاف بین دو ورقه کاغذ پوستی بزنید. کره را به اندازه مربع حدود 25 در 25 سانتیمتر صاف کنید، سپس این مربع کره را با زاویه 45 درجه روی خمیر خود قرار دهید به طوری که گوشه های خمیر می تواند دوباره تا شود تا کره را بپوشاند.
  8. گوشه های خمیر را با احتیاط روی کره تا کنید تا کاملاً محصور شود – کمی شبیه ساختن یک پاکت نامه! آرد بپاشید، و با دقت بسته بندی را به صورت مستطیل حدود 30 در 50 سانتی متر در آورید، سپس لایه ها را به روش کوتاه دو بار تا کنید بنابراین در نهایت به یک مستطیل تقریباً 30 در 15 سانتی متر خواهید رسید (3 لایه با کره). مهم است که شما با دقت رول کنید تا کره همیشه در وسط شیرینی باقی بماند.
  9. خمیر را روی ورقه پخت آماده قرار دهید، روی آن را با سلفون پوشانده و به مدت 15 دقیقه در یخچال خنک کنید. این به خنک شدن کره کمک می کند تا بتوانید به کار خود ادامه دهید.
  10. روند تاشو را تکرار کنید : به یک مستطیل بپیچید و روی خودش جمع کنید – اکنون 9 لایه کره دارید. دوباره، خمیر را به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید، سپس روند رول کردن را دوباره تکرار کنید. پس از استراحت نهایی در یخچال، شیرینی شما اکنون آماده شکل دادن به هر شیرینی ای که می خواهید بپزید است.
  11. در هر مرحله از طرز تهیه شیرینی دانمارکی ، اگر دستان شما یا خمیر بیش از حد گرم شد، عقب بروید و کمی اوضاع را خنک کنید، زیرا این امر می تواند نتیجه نهایی شما را خراب کند.
  12. زمان پخت شیرینی دانمارکی بسته به اندازه شیرینی شما متفاوت است معمولاً 200 درجه سانتیگراد (400 فارنهایت) خوب است – اما اگر خیلی زود قهوه ای شد، کمی دما را پایین بیاورید و / یا با فویل بپوشانید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *