تاریخ:دی 28, 1399

طرز تهیه شیرینی لطیفه : یک کوکی سبک و ظریف با رایحه گل رز و وانیل

طرز تهیه شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه

اگر تا به حال لطیفه تبریزی نخورده اید، یک سورپرایز لذت بخش را تجربه خواهید کرد. تبریز به خاطر این شیرینی معروف است. چند وقت دیگر بهار با تمام زیبایی و شکوه خود فرا می رسد. ایرانیان و همچنین مردم در بسیاری از کشورهای دیگر با این دسر بی نظیر چشم به راه ورود نوروز هستند!

مواد لازم :

  • 70 گرم یا 1/2 فنجان آرد همه منظوره
  • 1 فنجان خامه زده شده
  • 25 گرم یا 1/4 فنجان شکر
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیلپ
  • 20 گرم پسته
  • 1 قاشق غذاخوری شکر شیرینی پزی (شکر پودر شده)

طرز تهیه شیرینی لطیفه : 

برای تهیه خمیر

  1. سفیده و زرده را جدا کنید.
  2. 1/4 پیمانه شکر را با زرده تخم مرغ ترکیب کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
  3. عصاره وانیل را با 1/4 قاشق چایخوری مخلوط کنید.
  4. سفیده را در ظرف جداگانه بزنید تا سفت شود.
  5. 1/4 پیمانه شکر را به سفیده اضافه کنید و هم بزنید تا کرمی شود.
  6. مخلوط سفید تخم مرغ را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید. (بیش از حد هم نزنید).
  7. به تدریج در حین هم زدن آرد را الک کنید.
  8. کف ظرف نسوز کاغذ روغنی بچینید. با استفاده از قیف، خمیر را (هر بار یک قاشق غذاخوری) روی کاغذ روغنی منتقل کنید.
  9. روی خمیر شکر قنادی بپاشید.
  10. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (218 درجه سانتیگراد) گرم کنید و کوکی ها را به مدت 8 دقیقه بپزید.

برای تهیه خامه

  1. خامه زده شده، شکر شیرینی پزی و 1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل را ترکیب کنید.
  2. هم بزنید تا خامه ای شود.
  3. کلوچه ها را از فر خارج کنید و چند دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.
  4. بین هر دو کوکی مقداری خامه بریزید و کمی فشار دهید تا بچسبد.
  5. با پسته تزئین کنید.

در صورت تمایل می توانید خمیر یا خامه وسط شیرینی را با رنگ خوراکی به صورت دلخواه رنگی کنید.

نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *