تاریخ:آذر 6, 1399

طرز تهیه شیرینی نارگیلی : از بیرون ترد و از داخل جویدنی و نرم !

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

این شیرینی های نارگیلی از بیرون ترد و از داخل جویدنی و نرم هستند و بوی غیر قابل مقاومتی دارند.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • زمان کل: 30 دقیقه

مواد لازم :

  • 125 گرم – 1 فنجان آرد
  • 125 گرم – 1 فنجان آرد
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • 125 گرم – ½ فنجان کره نرم شده
  • 125 گرم – ½ فنجان شکر
  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ

طرز تهیه شیرینی نارگیلی :

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

  1. آرد، نارگیل، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
  2. با استفاده از همزن برقی کره و شکر را بزنید تا کرمی شود.
  3. تخم مرغ را اضافه کنید، بزنید تا فقط مخلوط شود.
  4. مواد خشک را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
  5. قاشق چای خوری خمیر را به صورت گلوله درآورده و به فاصله 5 سانتی متر از یکدیگر روی سینی فر که روی آن کاغذ پخت انداخته شده قرار دهید.
  6. کلوچه ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 205 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) برای حدود 10 تا 15 دقیقه بپزید، یا تا زمانی که کلوچه ها قهوه ای طلایی شوند اما هنوز بسیار نرم هستند (در خنک شدن ترد خواهند شد).
  7. کلوچه ها را به مدت 15 دقیقه در سینی بگذارید تا خنک شوند و سپس آنها را به یک توری سیمی منتقل کنید تا کاملاً خنک شوند.
  8. وقتی کوکی ها به دمای اتاق خنک شدند، می توانید آنها را در یک ظرف ضد هوا نگهداری کنید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *