تاریخ:آذر 4, 1399

طرز تهیه شیرینی نخودچی : با طعم های شگفت انگیز گلاب، هل و پسته

طرز تهیه شیرینی نخودچی

طرز تهیه شیرینی نخودچی

یکی از بزرگترین رسوم نوروز، پخت شیرینی های خوشمزه است. هل، گلاب و رایحه های دیوانه کننده ای که در حال حاضر آشپزخانه شما را پر می کنند، اساساً ایده ای از بهشت هستند. این دسر با آرد نخود خوب تهیه می شود؛ همراه با طعم های شگفت انگیز گلاب، هل و پسته. همچنین فاقد گلوتن، لبنیات و وگان هستند و هرکسی می تواند یک لقمه بخورد! با دستور پخت نان نخودچی همراه مارس نیوز باشید.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه (+ 2 ساعت زمان خنک شدن)
  • زمان پخت: 20 دقیقه
  • زمان کل: 2 ساعت 30 دقیقه
  • محصول: 30 کوکی کوچک

مواد لازم:

  • 1/2 فنجان روغن
  • 3/4 فنجان شکر قنادی، الک شده
  • 1 قاشق چای خوری هل ریز آسیاب شده
  • 1/2 قاشق غذاخوری گلاب
  • 1 + 3/4 فنجان آرد نخود خوب
  • 2-3 قاشق غذاخوری پسته خرد شده یا آسیاب شده

طرز تهیه شیرینی نخودچی :

  1. روغن، شکر، هل و گلاب را در یک کاسه ترکیب کنید. با استفاده از همزن دستی ، 2-3 دقیقه در محیط مخلوط کنید تا سبک و خامه ای شود.
  2. آرد نخود را درون کاسه الک کرده و به مدت 1 دقیقه با دور کم بزنید تا دیگر خمیر نچسبد.
  3. سطح کار خود را با مقداری آرد نخود تمیز کرده و خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا کارایی بیشتری پیدا کند. خمیر بسیار ترد است.
  4. محکم را در بسته های پلاستیکی بپیچید و به مدت 2 ساعت کنار بگذارید. در یخچال قرار ندهید.
  5. فر را با دمای 300 درجه فارنهایت (150 درجه سانتیگراد) گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  6. خمیر را روی سطح کار آغشته به آرد نخود پهن کنید تا 2 سانتیمتر ضخامت پیدا کند. با استفاده از قالب برش بزنید و کوکی ها را با فاصله 2.5 سانتیمتری از هم روی سینی فر قرار دهید. دوباره رول کرده و تکرار کنید تا خمیر تمام شود.
  7. بالای هر کلوچه پسته خرد شده بپاشید.
  8. سینی را در طبقه وسط قرار داده و به مدت 15 تا 20 دقیقه آن را بپزید، تا زمانی که کلوچه ها به رنگ طلایی روشن در بیایند.
  9. کلوچه ها را از فر خارج کنید و بگذارید چند دقیقه روی سینی خنک شود. سپس با دقت به توری سیم منتقل کنید تا کاملاً خنک شود. هنگام انتقال کوکی ها دقت کنید زیرا کوکی ها خیلی راحت خرد می شوند.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *