تاریخ:آذر 6, 1399

طرز تهیه شیرینی کشمشی : بالشی نرم و کمی جویدنی با عطر وانیل

طرز تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

کودکان ایرانی در حالی بزرگ می شوند که شیرینی کشمشی را می خورند و دوست دارند، همانطور که کودکان آمریکایی کوکی های شکلات را دوست دارند. این کلوچه های کشمشی ایرانی بافت کاملاً متفاوتی با کلوچه های کشمشی بلغور جو دوسر دارند. آنها بالشی نرم و کمی جویدنی با یک نوع بافت سخت هستند که باعث می شود به خوردن آن ها ادامه دهید! آنها با وانیل معطر و با کشمش های چاق و چله پر می شوند. کلوچه ها روزی که پخته شده بسیار مرطوب و سبک هستند و لطافت خود را برای چندین روز حفظ می کنند اگر در یک ظرف ضد هوا در دمای اتاق نگهداری  شوند.

  • زمان پخت: 10-12 دقیقه
  • محصول: 40 عدد شیرینی

مواد لازم :

  • 170 گرم کره بدون نمک ، حداقل در یک ساعت در دمای اتاق نرم شود
  • 1 فنجان شکر دانه ریز
  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ
  • ¼ قاشق چایخوری پودر وانیل خالص ، یا ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 و ½ فنجان آرد
  • کمی نمک
  • 1 فنجان کشمش

طرز تهیه شیرینی کشمشی :

  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (205 درجه سانتیگراد) گرم کنید [برای بهترین نتیجه ، شیرینی ها باید در 3 دسته پخته شوند]
  2. آرد را به یک کاسه کوچک اضافه کنید و آن را با کمی نمک مخلوط کنید. کنار بگذارید.
  3. با میکسر کره نرم شده و شکر را با سرعت متوسط ​​بزنید تا کمرنگ و نرم شود (1-2 دقیقه)
  4. پودر یا عصاره وانیل خالص را اضافه کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار افزودن فقط آنها را بزنید تا مخلوط شوند.
  5. مخلوط آرد را به تدریج و با سرعت بسیار کم اضافه کنید تا زمانی که از فوران کردن متوقف شود. سپس سرعت را به متوسط ​​برسانید و فقط آنقدر بزنید تا خمیر خیلی صافی بدست آورید.
  6. کاسه مخلوط را برداشته و با استفاده از کاردک کشمش را درون مخلوط به صورت یکنواخت اضافه کنید.
  7. از یک قاشق غذاخوری شیرینی پزی استفاده کنید تا گلوله های خمیر را با فاصله حدود 5 سانتیمتر روی ورق های پخت آماده بریزید.
  8. هر دسته از کلوچه ها را به مدت 10-12 دقیقه یا تا زمانی که لبه ها قهوه ای طلایی شود، بپزید. رویه شیرینی ها قهوه ای طلایی نمی شوند، بیش از حد پخت نکنید در غیر این صورت خشک می شوند.
  9. صفحه پخت را از اجاق برداشته و آن را روی توری خنک کننده قرار دهید. شیرینی ها را قبل از انتقال آنها با کفگیر به قفسه خنک کننده به مدت 3 دقیقه روی صفحه پخت بگذارید. قبل از نگهداری آنها در یک ظرف ضد هوا، کاملاً سرد کنید.
  10. این کلوچه های کره ای بهتر است در دمای محیط سرو شوند. اگر شما باید آنها را در یخچال یا فریز بگذارید، قبل از سرو کردن آنها را به دمای اتاق برگردانید.
  11. این کوکی ها با یک لیوان چای تازه دم شده تازه شگفت انگیز می شوند.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *