تاریخ:آبان 3, 1399

طرز تهیه غذای نرگسی : غذای ایرانی ساده و در عین حال پر از عطر و طعم

غذای نرگسی

غذای نرگسی

اسفناج خامه ای و زرده تخم مرغ خوشمزه و لذیذ! چیزی هست که دوست نداشته باشید؟ برای یادگیری طرز پخت نرگسی با مارس نیوز همراه باشید.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه
  • محصول: 4 نفر

مواد لازم :

  • 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • 1 فنجان پیاز قرمز ، خلال شده
  • 3 حبه سیر ، خرد شده
  • 5 فنجان اسفناج تازه و جوان، تقریباً خرد شده
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک (بیشتر در صورت نیاز)
دستور پخت عذای نرگسی :
  1. روغن زیتون را در یک ظرف بزرگ با حرارت متوسط گرم کنید.
  2. هنگامی که روغن داغ شد، پیاز قرمز را تفت دهید تا شفاف و طلایی شود.
  3. سیر خرد شده و اسفناج را به آن اضافه کنید. هم بزنید و بپزید تا نیمه پژمرده شوند.
  4. تخم مرغ ها را یکی یکی به ظرف اضافه کنید اما هم نزنید.
  5. روی اسفناج و تخم مرغ، زردچوبه، فلفل و نمک بپاشید، روی آن را بپوشانید و اجازه دهید حدود پنج تا هفت دقیقه بپزد، تا سفیده کاملاً پخته شود و زرده آبکی باشد.
  6. با نان تازه گرم سرو کنید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *