غذای نرگسی
اسفناج خامه ای و زرده تخم مرغ خوشمزه و لذیذ! چیزی هست که دوست نداشته باشید؟ برای یادگیری طرز پخت نرگسی با مارس نیوز همراه باشید.
- زمان آماده سازی: 10 دقیقه
- زمان پخت: 25 دقیقه
- محصول: 4 نفر
مواد لازم :
- 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- 1 فنجان پیاز قرمز ، خلال شده
- 3 حبه سیر ، خرد شده
- 5 فنجان اسفناج تازه و جوان، تقریباً خرد شده
- 4 عدد تخم مرغ
- 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
- 1/2 قاشق چایخوری نمک (بیشتر در صورت نیاز)
دستور پخت عذای نرگسی :
- روغن زیتون را در یک ظرف بزرگ با حرارت متوسط گرم کنید.
- هنگامی که روغن داغ شد، پیاز قرمز را تفت دهید تا شفاف و طلایی شود.
- سیر خرد شده و اسفناج را به آن اضافه کنید. هم بزنید و بپزید تا نیمه پژمرده شوند.
- تخم مرغ ها را یکی یکی به ظرف اضافه کنید اما هم نزنید.
- روی اسفناج و تخم مرغ، زردچوبه، فلفل و نمک بپاشید، روی آن را بپوشانید و اجازه دهید حدود پنج تا هفت دقیقه بپزد، تا سفیده کاملاً پخته شود و زرده آبکی باشد.
- با نان تازه گرم سرو کنید.
دیدگاهتان را بنویسید