تاریخ:آذر 6, 1399

طرز تهیه فسنجان با مرغ : خورشت گردوی ایرانی، افتخار غذاهای ایرانی

طرز تهیه فسنجان با مرغ

طرز تهیه فسنجان با مرغ

وقتی یک مادر ایرانی می خواهد خانواده اش را غافلگیر کند یا برای یک مهمانی مهم برنامه ریزی کند، تنها چیزی که به ذهنش خطور می کند فسنجان است. خورشت گردوی ایرانی، فسنجان یا فسنجون افتخار غذاهای ایرانی است. شیرین، ترش، ملایم و غنی، هیچ یک از آنها نمی توانند طعم واقعی این غذای خوشمزه ایرانی را توصیف کنند.

  • زمان آماده سازی: 1 ساعت
  • زمان پخت: 3 ساعت
  • زمان کل: 4 ساعت
  • محصول: 4 نفر

مواد لازم :

  • 1 فنجان گردوی آسیاب شده
  • 250 گرم سینه یا ران مرغ
  • 4 قاشق غذاخوری رب انار شیرین
  • 2 قاشق غذاخوری رب انار ترش
  • 2 قاشق غذاخوری روغن
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 1 قاشق چایخوری زعفران
  • نمک ، و فلفل قرمز

طرز تهیه فسنجان با مرغ :

  1. در یک قابلمه، پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود، سپس مرغ ها، نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید. مرغ ها را به همراه پیاز فقط چند دقیقه تفت دهید تا رنگ سفید پیدا کنند. 2 فنجان آب جوشانده اضافه کنید و بگذارید تا بپزد تا گوشت نرم و مرطوبی داشته باشید. (اگر از زودپز استفاده می کنید ، فقط باید 1 فنجان آب جوشیده اضافه کنید.)
  2. گردوی آسیاب شده را در قابلمه اصلی (نه قابلمه پخت مرغ) با روغن تفت دهید. برای این قسمت گرمای کم لازم است زیرا گردوی آسیاب شده به راحتی می سوزد. 2 فنجان آب جوشیده اضافه کنید و اجازه دهید حداقل 2 ساعت بجوشد. گردو تمایل دارد ذات طبیعی خود را آزاد کند، که غذای ما را غنی و کره ای می کند.
  3. حالا، شما باید انتخاب کنید که آیا مرغ را بدون استخوان می خواهید یا نه. اگر آن را برای مهمانی شام آماده می کنید، بهتر است استخوانها سالم بمانند. ران مرغ پوشیده شده از سس فسنجان ظاهر ظریفی به غذا می بخشد. اکنون وقت آن است که مرغ، رب انار و زعفران را به قابلمه اصلی اضافه کنیم، کمی آن را مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت بپزد.
  4. مرحله آخر با چشیدن سس شروع می شود. اگر خیلی ترش باشد، می توانید مقداری شکر اضافه کنید تا طعم آن متعادل شود.

توجه داشته باشید:

در ظرف باید مقداری آب گوشت داشته باشید تا از داشتن سس غلیظ کاراملی جلوگیری شود. گر فسنجان شما نزدیک کارامل سازی به نظر می رسد، ⅓ فنجان آب جوشیده اضافه کنید.

نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *