تاریخ:آبان 7, 1399

طرز تهیه قلیه ماهی : یک دستور خورش ماهی خوشمزه و مغذی

طرز تهیه قلیه ماهی

طرز تهیه قلیه ماهی

قلیه ماهی یک دستور خورش ماهی خوشمزه و مغذی است. اسیدهای چرب امگا 3 و پروتئین زیاد در ماهی به همراه ویتامین D و ویتامین B با ویتامین A و ویتامین K زیاد گشنیز در هماهنگی کامل هستند. تمر هندی همچنین مقادیر زیادی آنتی اکسیدان را به ارمغان می آورد. ویتامین C به میزان قابل توجهی بالاست. همچنین به هضم غذا کمک می کند. از دیگر مزایای انحصاری ماهی اینکه به طور کلی دارای چربی کمتری نسبت به گوشت قرمز است. غالیه ماهی دارای ویتامین B6 بسیار بالایی است. غالیه ماهی معمولاً با برنج سرو می شود.

مواد لازم :

  • 283 گرم ماهی بی استخوان (تیلاپیا)
  • 2 دسته گشنیز
  • 1 دسته شنبلیله
  • 1/4 فنجان تمر هندی
  • 1 عدد پیاز
  • 2 حبه سیر
  • 1/4 قاشق چایخوری چاشنی خورشت (ادویه)
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل قرمز ساییده شده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن
  • نمک ، زردچوبه

آماده سازی:

  1. پیاز را تکه تکه کنید.
  2. گشنیز و شنبلیله را خرد کنید.
  3. ماهی را در قطعات کوچک برش دهید.

طرز تهیه قلیه ماهی :

  1. پیاز را با 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
  2. ادویه خورشت ، فلفل ساییده شده را اضافه کنید، برای چند دقیقه دیگر سرخ کردن را ادامه دهید.
  3. گشنیز و شنبلیله خرد شده را اضافه کنید و سرخ کردن را ادامه دهید تا گیاهان شروع به تیره شدن کنند.
  4. نصف فنجان آب جوش را با خمیر تمرهندی ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً حل شود.
  5. به دلخواه نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
  6. قابلمه را به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط گرم کنید.
  7. در همین حال، ماهی های خرد شده را از دو طرف با زردچوبه مزه دار کنید.
  8. ماهی را در یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید تا از دو طرف سرخ شود.
  9. ماهی را به قابلمه اضافه کرده و خوب هم بزنید. به مدت 20 دقیقه با حرارت متوسط آن را بپزید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *