تاریخ:آذر 15, 1399

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی : یک غذای سنتی مقوی با طعم ترش و شیرین

طرز تهیه قنبر پلو

طرز تهیه قنبر پلو

قنبرپولو غذایی از شیراز، شهری بزرگ با تمدن باستانی، واقع در جنوب غربی ایران در استان فارس است. این غذا طعم شیرین و ترش دارد و بسیار خوشمزه است. این یک غذای سنتی مقوی شیراز است که معمولاً برای مهمانی ها و مراسم رسمی طبخ می شود.

مواد لازم :

  • برنج : 4 فنجان
  • گوشت چرخ کرده : 500 گرم
  • گردو : 100 گرم
  • کشمش درشت : 200 گرم
  • رب انار : 4 قاشق غذاخوری
  • پیاز : یک عدد بزرگ
  • آرد نخود : 50 گرم
  • نمک، فلفل، زردچوبه و روغن : به اندازه لازم

طرز تهیه قنبر پلو :

  1. ابتدا گوشت چرخ کرده را در ظرفی بریزید. نمک، فلفل، آرد نخود و زردچوبه را اضافه کنید و آنها را خوب مخلوط کنید. از مواد مخلوط شده گلوله های گوشت را به اندازه گردو درست کنید، آنها را سرخ کرده و کنار بگذارید.
  2. سپس پیاز را خرد کرده و در ماهیتابه تفت دهید تا طلایی شوند. پس از آن، گردوی خرد شده را اضافه کرده و آنها را تفت دهید. سپس رب انار را اضافه کنید.
  3. کمی نمک و گردو اضافه کنید تا رب انار غلیظ شود. در همین حال، کشمش ها را که قبلاً شسته اید اضافه کنید، تا آنها نیز سرخ شوند. مراقب باشید نسوزند. به محض اضافه کردن کشمش ها مواد را مخلوط کنید.
  4. مواد را در وسط برنج قرار داده و اجازه دهید تا غذا پخته شود. هنگام سرو غذا می توانید مواد و برنج را مخلوط کنید.
  5. در شیراز این غذا با سالاد شیرازی سرو می شود و رایحه بسیار مطبوعی دارد.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *