تاریخ:بهمن 7, 1399

طرز تهیه مارمالاد : راهنمای گام به گام تهیه این کنسرو مرکبات

طرز تهیه مارمالاد
طرز تهیه مارمالاد

مارمالاد کنسرو میوه ای است که از مرکباتی مانند پرتقال، لیمو و گریپ فروت تهیه می شود. این آب مرکبات شیرین و ژله ای و خوشمزه هنگام تهیه در خانه به کمی کار احتیاج دارد، اما نتایج ارزش آن را دارد. مارمالاد در انگلیس محبوب است و به طور معمول روی نان تست پخش می شود و هنگام صبحانه خورده می شود، اما بسیاری از روشهای خوشمزه برای استفاده از مارمالاد وجود دارد. اگر آنقدر خوش شانس باشید که پرتقال خونی در دست داشته باشید، مارمالاد زیبایی درست می کنید!

  • زمان آماده سازی: 45 دقیقه
  • زمان پخت: 60 دقیقه
  • محصول: 10 نفر

مواد لازم :

  • 800 گرم پرتقال، 4 تا 5 عدد متوسط
  • 1 عدد لیموترش، مزه دار و کاملاً آبدار
  • 1.5 لیتر آب
  • 1.7 کیلوگرم شکر

طرز تهیه مارمالاد :

  1. پرتقال و لیمو را کاملاً بشویید. پرتقال ها را به برش های 1/4 سانتی متری برش دهید و هسته ها را بردارید.
  2. پرتقال ها را درون قابلمه استیل 8 لیتری قرار دهید. پوست و آبلیمو و آب را به قابلمه اضافه کنید، روی حرارت زیاد قرار دهید و تقریباً 10 دقیقه بجوشانید.
  3. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید تا زود بپزد، مرتب هم بزنید، به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که میوه خیلی نرم شود.
  4. در حالی که میوه در حال پختن است، یک قابلمه بزرگ (حداقل 12 لیتری) را تا 3/4 از آب پر کنید، روی حرارت زیاد تنظیم کنید و بجوش آورید.
  5. تمامی ظروف مورد استفاده را به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
  6. حرارت را خاموش کنید، درب ظرف ها را اضافه کنید و همه چیز را در قابلمه بگذارید تا مارمالاد آماده شود.
  7. در همین حال ، یک بشقاب کوچک را در فریزر قرار دهید. حرارت زیر مخلوط پرتقال را زیاد کنید تا دوباره به جوش بیاید.
  8. شکر را اضافه کرده و مخلوط را مرتباً هم بزنید، تابه 105 تا 106 درجه سانتیگراد برسد، و تیره تر شود، تقریباً 15 تا 20 دقیقه.
  9. برای جلوگیری از جوشیدن شاید لازم باشد حرارت را تنظیم کنید. آمادگی مارمالاد را با قرار دادن 1 قاشق چایخوری مخلوط بر روی صفحه خنک شده آزمایش کنید اجازه دهید به مدت 30 ثانیه بماند.
  10. صفحه را کج کنید. این مخلوط باید یک ژل نرم باشد که کمی حرکت کند. اگر مخلوط رقیق باشد و به راحتی سرازیر شود، آماده نیست.
  11. شیشه ها را از آب خارج کرده و روی یک حوله تمیز تخلیه کنید. یک قیف کنسرو را در قسمت بالای 1 شیشه قرار دهید و مارمالاد را در شیشه قرار دهید.
  12. این کار را تکرار کنید تا همه مخلوط استفاده شود. مقدار مارمالاد ممکن است بین 1 تا 2 شیشه متفاوت باشد.
  13. شیشه ها را با یک دستمال کاغذی مرطوب پاک کنید و روی هر کدام را درپوش بگذارید و محکم کنید.
  14. شیشه ها را با آب جوش به قابلمه برگردانید، نگذارید شیشه ها به هم برخورد کنند.
  15. در صورت لزوم آب اضافی اضافه کنید تا شیشه ها را حداقل 2 سانتی متر بپوشانند. به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
  16. با استفاده از انبر شیشه ها را با احتیاط از آب خارج کنید، در جای خشک و خنک قرار دهید و اجازه دهید حداقل 24 ساعت در دمای اتاق بماند بعد باز کنید.
  17. پس از باز کردن، آن را در یخچال نگهداری کنید. مارمالاد باز نشده تا 6 ماه دوام خواهد داشت.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *