تاریخ:دی 28, 1399

طرز تهیه متبل بادمجان : دیپ بادمجان خاورمیانه، پیش غذای لبنانی

طرز تهیه متبل بادمجان

طرز تهیه متبل بادمجان

Mutabal یا Moutabel نوعی دیپ دودی در خاورمیانه است که با بادمجان و روغن زیتون تهیه می شود. این یک آغشته زیبا و خامه ای و یک روش عالی برای استفاده از بادمجان است، چیزی که خیلی ها دوست ندارند. متبل یا مطبل واقعاً شگفت انگیز است!

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • زمان کل: 25 دقیقه
  • محصول: 4 نفر

مواد لازم :

  • 1 عدد بادمجان
  • ¼ فنجان پیاز (خرد شده)
  • 2 قاشق غذاخوری تاهینی یا ارده کنجد (2 قسمت ارده کنجد را با 1 قسمت روغن زیتون و کمی آب در مخلوط کن بریزید تا خمیر یکدستی بدست آید)
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 2 قاشق چایخوری سیر (خرد شده)
  • 2 قاشق غذاخوری ماست یونانی
  • نمک ، برای طعم دادن
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه متبل بادمجان :

  1. بادمجان را بشویید و خشک کنید.
  2. چند برش روی بادمجان ایجاد کنید و مستقیماً روی اجاق گاز یا درون فر قرار دهید تا پوستش سیاه و گوشتش نرم شود.
  3. پوست سیاه شده ی بادمجان را بردارید.
  4. گوشت و مواد باقی مانده را در مخلوط کن اضافه کنید و فقط مخلوط کنید تا یکدست شود.
  5. با روغن زیتون، گشنیز و مغز انار تزئین کنید.
  6. با نان پیتا یا هر نان دیگری سرو کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *