تاریخ:بهمن 1, 1399

طرز تهیه مربای بالنگ : یک انرژی زا و یک وعده غذایی مناسب برای صبح

طرز تهیه مربای بالنگ

طرز تهیه مربای بالنگ

مربای بالنگ می تواند یک انرژی زا و یک وعده غذایی مناسب برای صبحگاهی باشد که به محل کار یا مدرسه می روید. مربا در ایران همیشه با مقداری نان و کره سرو می شود. مربای بالنگ باید طعم لیمو شیرین و ملایمی داشته باشد. تهیه این مربا به کمی زمان و صبر نیاز دارد.

  • زمان آماده سازی: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 4 ساعت
  • زمان کل: 12 ساعت و 30 دقیقه
  • محصول: 4 نفر

مواد لازم :

  • 2 عدد بالنگ
  • همان مقدار قند مرکبات
  • 1/4 لیوان گلاب
  • به مقدار لازم زعفران دم کرده

طرز تهیه مربای بالنگ :

  1. بالنگی را که برجستگی کمتری روی سطح دارند انتخاب کنید تا پوست آنها به راحتی جدا شود.
  2. برای پوست کندن آنها، از یک چاقوی میوه ای تیز استفاده کنید و یک لایه نازک از سطح مرکبات را بردارید اگر مقداری از پوست باقی بماند مشکلی وجود ندارد زیرا باعث می شود مربا معطرتر شود اما اگر خیلی زیاد باشد باعث تلخ شدن مربا می شود.
  3. بعد از پوست کندن مرکبات، مرکبات را از وسط به دو قسمت برش دهید و قسمت داخلی (مغز) را بیرون بیاورید آب یکی از مرکبات را گرفته و صاف کنید تا بعداً به مربا اضافه شود و قسمت سفید پوست را که شبیه پنبه است برای مربا جدا کنید و آن را با قیچی یا چاقو به قطعات تقریباً 1 در 2 سانتی متر برش دهید.
  4. سعی کنید تکه ها کوچک نباشند.
  5. سپس آنها را وزن کنید تا وزن قند مرکبات حاصل شود.
  6. مرکبات را 12 ساعت در آب خیس کنید، در این دوره مقداری آب جذب می کند.
  7. شکر را با دو لیوان آب بجوشانید تا برای مربا آماده شود.
  8. بعد از 12 ساعت، مرکبات را از آب خارج کرده و با دست فشار دهید تا آب بدست آورید، سپس در قابلمه آب ریخته و مرکبات را بجوشانید.
  9. آن را دو بار تکرار کنید تا تلخی مربا از بین برود. مراقب باشید زیاد جوش نزند، کافی است هر بار 10 دقیقه بجوشد.
  10. هرچه آب بیشتری بجوشانید تلخی بیشتری گرفته می شود.
  11. بعد از این مرحله، مرکبات را روی صافی بریزید و چند بار آب سرد را روی آن بریزید، سپس آن را با دست فشار دهید و تخلیه کنید و در شهد بریزید، آب صاف شده را به جای آبلیمو به مرکبات اضافه کنید (برای جلوگیری از شکرک).
  12. شعله را روشن کنید و صبر کنید تا مرکبات کاملاً پخته شود و شهد کمی برای آن باقی بماند و همان لیوان شود و در پایان پخت، گلاب و زعفران را اضافه کنید و منتظر بمانید تا دو سه جوش بزند و شعله را خاموش کنید.
نوش جان !

گرفتن تلخی مربای بالنگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *