تاریخ:آذر 5, 1399

طرز تهیه مربای به : تلاقی گلابی و سیب طلایی با رنگ گل سرخ !

طرز تهیه مربای به

طرز تهیه مربای به

میوه به در اواسط ماه مهر تا اواسط ماه آذر در نیمکره شمالی موجود است. هنگام انتخاب اینکه چه نوع میوه ای را بخرید، ته میوه را بو کنید. باید رایحه ای قوی از گل داشته باشد. اگر نه، کاملاً رسیده نیست. این روزها هنوز می توانید یک درخت عجیب و غریب به را در حیاط خانه های قدیمی پیدا کنید، اگرچه به احتمال زیاد صاحبان آنها از غذاهای شیرین موجود در این میوه های زرد سفت اطلاع ندارند. مارزس نیوز یک دستورالعمل آسان برای تهیه مربای به آورده است. براحتی آن را با جوز هندی، هل یا وانیل طعم دار کنید.

  • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 1 ساعت و 10 دقیقه
  • محصول: تقریباً 5 پیمانه نیم لیتری

مواد لازم :

  • 6 فنجان به ، شسته شده ، رنده شده (هسته ها را دور بریزید، پوست را بگذارید بماند) ، حدود 900 گرم (تقریباً 5 عدد)
  • 4 و 1/4 فنجان آب
  • 4 و 1/4 فنجان آب
  • 1 قاشق غذاخوری پوست لیمو
  • 4 فنجان شکر

طرز تهیه مربای به :

  1. به رنده شده را در آب با آب لیمو و پوست آن بپزید تا نرم شود : 4 و 1/4 فنجان آب در یک قابلمه بزرگ (6-8 پیمانه) عمیق و ته ضخیم بریزید و بجوشانید. به رنده شده، آبلیمو و پوست لیمو را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بجوشانید تا نرم نرم شود، حدود 10 دقیقه.
  2. شکر را اضافه کنید و بپزید تا غلیظ شود : شکر را اضافه کرده و دوباره بجوشانید. هم بزنید تا همه شکر حل شود. حرارت را تا حد متوسط پایین آورید. بدون درپوش بپزید، گاهی اوقات هم بزنید تا مربا به رنگ صورتی تبدیل شود و به قوام مورد نظر غلیظ شود، حدود 30-50 دقیقه. (اگر مربا غلیظ شده اما صورتی رنگ نشده است، کمی آب بیشتر اضافه کنید و کمی بیشتر بپزید.)
  3. بسته بندی کنید : تمامی ابزارهای مورد استفاده را در آب جوش استریل کنید. درب ها را با قرار دادن در یک کاسه و ریختن آب جوش روی آنها استریل کنید. لبه های شیشه ها را قبل از استفاده از درب ها تمیز کنید.

نکته : برای استریل شیشه ها، شیشه ها را آبکشی کرده، خشک کرده و بدون درپوش آنها را به مدت 10 دقیقه در اجاق 200 درجه فارنهایت قرار دهید.

نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *