تاریخ:آذر 9, 1399

طرز تهیه موساکا یونانی : افسانه است! خامه ای، آبدار و خوشمزه

طرز تهیه موساکا یونانی

طرز تهیه موساکا یونانی

موساکای یونانی (موساکا) یکی از محبوب ترین غذاهای یونان است که تقریباً در همه میخانه ها سرو می شود و در هر خانه ای به مناسبت های خاص و وعده های غذایی بزرگ خانوادگی تهیه می شود و دلیل خوبی دارد! به سادگی مقاومت ناپذیر! با استفاده از این دستورالعمل گام به گام سنتی موساکای یونان می توانید به راحتی این لذت سنتی را از ابتدا بازسازی کنید!

  • زمان آماده سازی: 35 دقیقه
  • زمان پخت: 55 دقیقه
  • محصول: 8 تا 10 نفر

مواد لازم :

  • 3 عدد سیب زمینی
  • 5-6 قاشق غذاخوری (روغن) روغن زیتون
  • 1 پیاز
  • 2 عدد کدو سبز، متوسط
  • 2 عدد بادمجان
  • آویشن
  • نمک
  • فلفل

برای گوشت

  • 1 پیاز
  • 2 قاشق غذاخوری (روغن) روغن زیتون ، برای تفت دادن
  • 1 حبه سیر
  • 3 پیمانه شکر دانه ریز
  • 1/2 قاشق چای خوری جوز هندی
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 500 گرم گوشت گاو چرخ شده
  • کنسرو گوجه فرنگی 400 گرم
  • نمک
  • فلفل

برای سس بشامل

  • 100 گرم کره
  • 100 گرم آرد همه منظوره
  • 750 میلی لیتر شیر، 3.5 درصد چربی
  • فلفل
  • 1 عدد جوز هندی، آسیاب شده
  • 100 گرم پنیر پارمزان، رنده شده
  • 3 زرده تخم مرغ

طرز تهیه موساکا یونانی : 

  1. یک ظرف عمیق را روی حرارت زیاد قرار دهید. روغن را اضافه کنید و بگذارید داغ شود. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت گرد نازک برش بزنید. بادمجان ها و کدو سبز ها را به صورت حلقه ای نازک خرد کرده و در ظرف جداگانه ای به مدت 5 تا 10 دقیقه تفت دهید. آن را با یک قاشق برداشته و به ظرفی که با حوله های کاغذی پوشانده شده منتقل کنید. اجازه دهید روغن اضافی تخلیه شود.

برای گوشت

  1. یک قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و روغن را اضافه کنید. پیاز را درشت خرد کرده و به تابه اضافه کنید. سیر را ریز خرد کرده و به همراه آویشن و شکر به تابه اضافه کنید. 2-3 دقیقه تفت دهید تا خوب کاراملی شوند.
  2. گوشت چرخ شده را اضافه کرده و با یک قاشق چوبی تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا تلخی خود را از دست بدهد. گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید، حرارت کم کنید و 5-10 دقیقه بجوشانید تا سس غلیظ شود.
  3. از روی حرارت برداشته و جعفری و ریحان ریز خرد شده را اضافه کنید. با نمک و فلفل طعم دار کنید.

برای سس بشامل

  1. یک قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره را اضافه کرده و اجازه دهید ذوب شود. آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا تمام کره خیس بخورد.
  2. در حالی که مرتباً هم میزنید، شیر را به صورت کم کم اضافه کنید تا توده ای ایجاد نشود.
  3. به محض اینکه سس بشامل غلیظ شد و شروع به ایجاد حباب روی سطح کرد، آن را از روی حرارت بردارید. جوز هندی، نمک، فلفل، 100 گرم پارمزان و 3 زرده تخم مرغ را اضافه کنید. کاملاً هم بزنید.

طرز تهیه موساکا یونانی

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتیکراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
  2. در یک قالب پخت 25 در 32 سانتی متری، یک لایه سیب زمینی پهن کنید ، روی آن را با یک لایه بادمجان بپوشانید و روی آن را یک لایه کدو سبز قرار دهید. بین لایه ها ادویه بزنید.
  3. 2-3 قاشق غذاخوری سس بشامل را به مخلوط گوشت چرخ شده اضافه کرده و مخلوط کنید. گوشت چرخ شده را روی سبزیجات پخش کنید.
  4. روی آن را با سس بشامل بپوشانید، آن را به طور مساوی پخش کنید و 50 گرم پارمزان رنده شده بپاشید.
  5. 35 تا 40 دقیقه بپزید. وقتی آماده شد، از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شود. با سبزیجات تازه و روغن زیتون سرو کنید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *