تاریخ:بهمن 6, 1399

طرز تهیه موچی : یادآوری نوستالژیک دوران کودکی و خاطرات خوش در ژاپن

طرز تهیه موچی

طرز تهیه موچی

موچی چسبناک و جویدنی، مقاومت ناپذیر است. خواه بستنی موچی باشد، موچی توت فرنگی، یا موچی لذتبخش در طول سال نو های ژاپنی سنتی این عجایب الاستیک کیک های برنجی چسبناک قلب مردم جهان را به خود جلب کرده است. در ایالات متحده، شما حتی می توانید جریان اصلی تولیدات موچی را در فروشگاه های بزرگ مواد غذایی مانند Trader’s Joe و Whole Foods پیدا کنید. امروز مارس نیوز به شما نشان می دهد که چگونه موچی خانگی تازه را با پلوپز و مخلوط کن آماده کنید. با آموزش طرز تهیه موچی با مارس نیوز همراه باشید.

  • زمان آماده سازی: 1 ساعت و 15 دقیقه
  • زمان پخت و پز: 45 دقیقه
  • زمان کل: 2 ساعت
  • محصول: 16 موچی کوچک

مواد لازم :

  • 3 فنجان پلوپز برنج شیرین / برنج چسبناک (موشیگوم) (450 گرم)
  • 400 میلی لیتر آب
  • نشاسته سیب زمینی / نشاسته ذرت

طرز تهیه موچی :

قبل از اینکه تو شروع کنید …

  1. این دستور با استفاده از مخلوط کن ایجاد شده است. لطفا برای تهیه این دستور از همزن دستی استفاده نکنید زیرا آنقدر قوی نیست که از پس موچی برآید. ما نمی توانم تضمین کنیم که تجهیزات دیگر کار خواهند کرد، زیرا هرگز آن را آزمایش نکرده ایم. همیشه می توانید برنج چسبناک پخته شده را با پتک چوبی بکوبید.

برای اندازه گیری و شستشو برنج Glutinous

  1. برنج چسبناک را اندازه بگیرید. یک فنجان پلوپز (180 میلی لیتر) برنج چسبناک 150 گرم است. شما به 3 فنجان پاوپز نیاز خواهید داشت (540 میلی لیتر، 450 گرم).
  2. برای شستشوی برنج چسبناک، برنج را در یک کاسه بزرگ بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید. با دستان خود هم بزنید و به سرعت آب آن را تخلیه کنید.
  3. سپس برنج را با نوک انگشتان خود به آرامی هم بزنید. برنج چسبناک به راحتی شکسته می شود، بنابراین شما نیازی به استفاده از قدرت خود ندارید. فقط چند بار هم بزنید.
  4. آب را به کاسه اضافه کنید، و 4-5 بار با دقت بشویید. برنج را در یک الک / صافی با سوراخ های ریز تخلیه کنید.
  5. الک / آبکش را تکان دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس برنج را به قابلمه داخلی پلوپز منتقل کنید.
  6. برنج را صاف کرده و 400 میلی لیتر آب به آن اضافه کنید. برنج را با چوب های نگهدارنده یا انگشتان پخش کنید.

برای پختن برنج Glutinous

  1. درب پلوپز را ببندید. به محض اینکه برنج پخته شد، می توانیم بلافاصله آن را بیرون بیاوریم.
  2. وقتی برنج تقریباً تمام شد، حدود 4 – 5 فنجان آب جوش آماده کنید. هنگامی که آب گرم آماده شد، 1/3 آب جوشیده شده را در کاسه مخلوط کن خود بریزید تا گرم شود، 1/3 را در یک کاسه مخلوط کردن که می تواند یک قلاب خمیر و یک کوبنده صاف را خیس کند بریزید، بقیه را در یک فنجان اندازه گیری 2 فنجان بریزید که می تواند کفگیر سیلیکونی را خیس کند. اطمینان حاصل کنید که آب برای پوشاندن ابزار کافی است.
  3. آب داغ درون مخلوط کن را دور بریزید. تمام برنج های گلوتین پخته شده را به مخلوط کن منتقل کنید.

برای “ورز دادن”

  1. اتصال قلاب خمیر را در مخلوط کن خود قرار دهید. با شماره 2 سرعت ورز دادن برنج چسبناک را شروع کنید. تایمر را به مدت 3 دقیقه تنظیم کنید.
  2. قلاب خمیر شروع به کشیدن برنج می کند.
  3. [اختیاری] هنگام ورز دادن، می توانید از کاردک سیلیکونی مرطوب خود برای جدا کردن برنج چسبناک از دیواره میکسر استفاده کنید.
  4. بعد از 3 دقیقه با نگه داشتن قلاب خمیر، کاسه را از مخلوط کن خارج کنید. با استفاده از کاردک سیلیکونی مرطوب، برنج چسبناک را جدا کنید. چند بار کفگیر را در آب فرو کنید تا چسبناک نشود.
  5. کاسه را دوباره به مخلوط کن متصل کنید و دوباره با شماره 2 سرعت شروع به ورز دادن کنید. تایمر را به مدت 3 دقیقه تنظیم کنید.
  6. بعد از 3 دقیقه کاسه را از مخلوط کن برداشته و با استفاده از کاردک سیلیکونی مرطوب دوباره برنج چسبناک را بزنید. اکنون دانه های برنج کمتر دیده می شوند و شروع به شبیه شدن به موچی می کنند.
  7. کاسه را دوباره به مخلوط کن آماده کنید و دوباره با شماره 2 سرعت شروع به ورز دادن کنید. کاسه را دوباره به مخلوط کن آماده کنید و دوباره با شماره 2 سرعت شروع به ورز دادن کنید.
  8. بعد از 3 دقیقه، کاسه را از مخلوط کن برداشته و با استفاده از کاردک سیلیکونی مرطوب دوباره برنج چسبناک را بزنید، اکنون چسبناک تر و کشدارتر شده است. کاسه را دوباره به مخلوط کن آماده کنید و دوباره با شماره 2 سرعت شروع به ورز دادن کنید. تایمر را به مدت 3 دقیقه تنظیم کنید.
  9. بعد از 3 دقیقه، کاسه را از مخلوط کن برداشته و با استفاده از کاردک سیلیکونی مرطوب، برنج چسبناک را دوباره بریزید. اکنون ورز دادن به پایان رسیده است.
  10. در 4 محله دیگر این بار هر مرتبه 30 ثانیه ورز دادن برنج را ادامه دهید.
  11. اکنون کوبیدن انجام شده است.

برای شکل دادن به توپهای موچی

  1. کف دو ظرف پخت لبه دار نشاسته سیب زمینی بپاشید. تمام موچی ها را روی یکی از ظرف های پخت قرار دهید. مورد دیگر برای نگهداری توپهای موچی است.
  2. مقداری نشاسته سیب زمینی را روی موچی بپاشید. دستانتان کاملاً خشک شده و روی آنها را با نشاسته سیب زمینی بپوشانید. نشاسته اضافی را تمیز نگه دارید تا همیشه در صورت لزوم بتوانید دستان خود را گردگیری کنید.
  3. نشاسته سیب زمینی را روی موچی پخش کنید، اطمینان حاصل کنید که هیچ قسمت چسبنده ای باقی نمانده است. مانند چونه (در خمیر نانوایی) شکل دهید.
  4. هنگامی که توپ های موچی را درست کردید، به ظرف پخت دیگر منتقل کنید.
  5. هنگامی که آماده استفاده هستید ، نشاسته را با یک قلم مو یا با دستان خشک بپاشید.
  6. از موچچی خوشمزه لذت ببرید!

می توانید مغز موچی ها را با مواد دلخواه پر کنید. از جمله :

Anko Mochi : خمیر لوبیای قرمز (آنکو)

طرز تهیه موچی

یا موچی ها در مخلوط دلخواه بغلتانید، از جمله :

Kinako Mochi : آرد زرد / آرد سویا (2 قاشق غذاخوری کیناکو + 1 قاشق غذاخوری شکر. اگر بیشتر تولید می کنید، نسبت 2 قسمت کیناکو به 1 قسمت شکر را دنبال کنید)

طرز تهیه موچی

نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *