تاریخ:آذر 5, 1399

طرز تهیه میگو سوخاری : یک غذای اصلی یا گزینه پیش غذای عالی !

طرز تهیه میگو سوخاری

طرز تهیه میگو سوخاری

اگر در زندگی دوستداران غذاهای دریایی دارید این یک دستورالعمل را امتحان کنید!

  • محصول: 4 نفر

مواد لازم :

  • 450 گرم میگوی درشت نپخته، پوست کنده و خرد شده
  • ⅓ فنجان آرد
  • ¾ قاشق چای خوری نمک
  • ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 و ½ فنجانخرده نان ( ترجیحاً نان Kikkoman Panko)
  • روغن (برای سرخ کردن عمیق)

طرز تهیه میگو سوخاری : 

  1. تخم مرغ ها را در یک کاسه متوسط بزنید تا کف کند. آرد، نمک و فلفل را در یک کاسه متوسط دیگر مخلوط کنید. میگو را در آرد بغلتانید، مقدار اضافی آن را بتکانید. میگو را به تخم مرغ آغشته کنید، سپس میگو را در خرده نان فشار دهید؛ میگوها را برگردانید و دوباره به خرده نان فشار دهید تا هر دو طرف آن را بپوشاند.
  2. به اندازه کافی روغن در قابلمه بزرگ بریزید تا به عمق 5 سانتیمتر برسد؛ تا 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. به صورت دسته ای کار کنید، میگو را به روغن داغ اضافه کنید؛ حدود 1 دقیقه آنرا سرخ کنید تا پخته شود. با استفاده از انبر میگو را به حوله های کاغذی منتقل کنید تا روغن اضافی آن گرفته شود. میگوها را روی بشقاب بچینید. در صورت تمایل، با سس میل کنید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *