تاریخ:دی 29, 1399

طرز تهیه نان برنجی : کوکی ترد و سبک با عطر و طعم دوست داشتنی

طرز تهیه نان برنجی

طرز تهیه نان برنجی

کوکی های برنجی ایرانی با دانه های خشخاش معروف به نان برنجی یکی از سنتی ترین کوکی ها در فرهنگ ایرانی هستند که در دهان آب می شوند! بنابراین با نزدیک شدن به سال جدید فکر می کنم زمان آن فرا رسیده است که دسته ای از اینها را در خانه خود تهیه کنید. این خوراکی ها فاقد گلوتن و بدون لبنیات هستند. بنابراین شما مجبور نیستید که از خوردنشان احساس گناه کنید.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • زمان کل: 25 دقیقه
  • محصول: 24 کوکی کوچک

مواد لازم :

  • 1/2 فنجان روغن نباتی
  • 3/4 فنجان شکر قنادی
  • 1 زرده تخم مرغ
  • 2 فنجان آرد برنج خوب
  • 1/4 فنجان گلاب
  • 1-2 قاشق غذاخوری دانه خشخاش (سیاه دانه)

طرز تهیه نان برنجی :

  1. در یک کاسه بزرگ، روغن و شکر را با همزن دستی با سرعت متوسط به مدت 1-2 دقیقه با هم مخلوط کنید.
  2. زرده تخم مرغ را اضافه کرده و 20-30 ثانیه دیگر مخلوط کنید.
  3. آرد برنج را سه مرحله الک کنید. کم کم به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.
  4. گلاب را اضافه کنید.
  5. مخلوط را به مدت 5-10 دقیقه ورز دهید. به شکل گلوله درآورده و محکم با بسته بندی پلاستیکی بپیچید و یک شب در یخچال قرار دهید.
  6. فر را با دمای 325 فارنهایت (162 درجه سانتیگراد) گرم و کف سینی پخت را کاغذ روغنی بچینید.
  7. خمیر را به شکل گلوله های کوچک با قطر 2.5 سانتی در بیاورید و کوکی را در یک دیسک کوچک صاف کنید. هرگونه ترک لبه ها را برطرف کرده و روی ورق پخت قرار دهید.
  8. می توانید با ابزارهای ساده یا حتی ته قاشق روی کوکی ها طرح ایجاد کنید. سیاه دانه بپاشید.
  9. به مدت 20-25 دقیقه آن را بپزید تا پایین و لبه های آن به رنگ طلایی روشن در بیاید.
  10. قبل از برداشتن از سینی فر بگذارید کاملا! خنک شوند.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *