تاریخ:آذر 5, 1399

طرز تهیه ناگت مرغ : میان وعده کودک پسند که بزرگسال تأیید می کنند!

طرز تهیه ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ

این بهترین بهترین ناگت های مرغ پخته و تردی است که تاکنون درست کرده اید! این دستور خوشمزه و سالم ناگت مرغ از ابتدا تا انتها فقط 15 دقیقه طول می کشد! با خردل عسل ، سس گوجه فرنگی یا سس BBQ مورد علاقه خود سرو کنید.

  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان پخت و پز: 10 دقیقه
  • محصول: 2 نفر

مواد لازم :

  • 1 فنجان آرد همه منظوره
  • 1 قاشق غذا خوری نمک برای چاشنی
  • نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 2 فنجان پودر سوخاری مزه دار شده
  • 2 عدد سینه مرغ، خرد شده به قطعات کوچک
  • روغن، برای سرخ کردن

طرز تهیه ناگت مرغ :

  1. در یک کیسه پلاستیکی، آرد، نمک چاشنی و مقداری نمک و فلفل را مخلوط کنید. در یک کاسه، تخم مرغ ها را با 2 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید. در یک کاسه جداگانه آرد سوخاری را اضافه کنید.
  2. تکه های مرغ را در کیسه تکان دهید تا مخلوط آرد همه جای آن ها را بپوشاند. به صورت دسته ای، آنها را در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلتانید.
  3. به ارتفاع حدود 5 سانتیمتر روغن نباتی را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید تا چند آرد سوخاری ریخته شده در روغن بلافاصله شروع به جوش زدن کند. مرغ را بصورت دسته ای سرخ کنید، تا زمانی که قهوه ای طلایی شود و پخته شود، از هر طرف چند دقیقه. روی حوله کاغذی آبکش کرده و با سس سرو کنید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *