تاریخ:آذر 4, 1399

طرز تهیه هات چاکلت : برای درمان هوای سرد با خامه یا مارشمالو

طرز تهیه هات چاکلت

طرز تهیه هات چاکلت

این هات چاکلت غنی و خامه ای به راحتی درست می شود و طعم شکلات شدیدی دارد. برای درمان هوای سرد با خامه زده شده یا مارشمالو تزئین کنید! من همه روش های مختلف برای تهیه شکلات داغ را آزمایش کرده ام و به عنوان بهترین روش استفاده کردم. اگر زیاد اهل نوشیدن قهوه نیستید، چای یا شکلات داغ درست کنید! بهترین شکلات داغ همیشه با شکلات خرد شده واقعی شروع می شود.

  • زمان دقیق: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • زمان کل: 15 دقیقه
  • محصول: 2 نفر

مواد لازم :

  • 2 فنجان شیر کامل
  • 2 قاشق غذاخوری شکر*
  • 115 گرم شکلات تلخ و شیرین خرد شده (کمی کمتر از 1 فنجان)
  • چاشنی عصاره وانیل (اختیاری)
  • خامه زده شده (اختیاری)
  • مارشمالو (اختیاری)

* اگر از شکلات شیرین تری مانند شکلات نیمه شیرین یا شکلات شیری استفاده می کنید، ممکن است بخواهید به طور کلی شکر را کاهش داده یا حذف کنید.

طرز تهیه هات چاکلت :

  1. شیر و شکر را در قابلمه کوچکی ترکیب کرده و روی اجاق گاز روی حرارت متوسط قرار دهید.
  2. در حالی که شیر در حال گرم شدن است، شکلات خرد شده را در مایکروویو قرار دهید و به مدت 30 ثانیه گرم کنید. شکلات را بیرون آورده و هم بزنید. به مایکروویو برگردانید و سی ثانیه دیگر گرم کنید، آن را برداشته و هم بزنید. حرارت را ادامه دهید و شکلات را در فواصل 30 ثانیه هم بزنید تا فقط ذوب شود.
  3. وقتی شیر به نقطه جوشیدن رسید، (180 درجه فارنهایت/ 80 درجه سانتیگراد، با حباب در کنار)، حرارت را خاموش کنید و شکلات ذوب شده را اضافه کنید، مخلوط کنید تا یکدست شود. در صورت تمایل اکنون عصاره وانیل را اضافه کنید. با خامه زده شده یا مارشمالو تزئین کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *