تاریخ:شهریور 29, 1399

طرز تهیه پاستا بیکن و اسفناج تنها در 25 دقیقه

طرز تهیه پاستا بیکن و اسفناج

طرز تهیه پاستا بیکن و اسفناج ، یک ظرف ماکارونی پنه اسفناج و بیکن که تهیه آن سریع و ارزان است. این پاستا 10 دقیقه زمان آماده سازی نیاز دارد و 15 دقیقه زمان پخت.

مواد مورد نیز برای پاستا پنه

پاستا پنبه 350 گرم
1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1 پیاز، خرد شده
8 راشر بیکن دودی ، خرد شده
200ml عصاره سبزیجات گرم
300 گرم نخود فرنگی

بسته 150 گرم گرگونزولا (نوعی پنیر چرب، پارمزان)
250 گرم اسفناج

طرز تهیه پاستا بیکن و اسفناج

طبق دستورالعملهای بسته ماکارونی را بپزید. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید ، سپس پیاز را اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه بپزید تا شروع به نرم شدن کند. بیکن را اضافه کنید ، 5 دقیقه دیگر بپزید ، سپس در عصاره سبزیجات داغ ریخته و به جوش بیاورید. چند دقیقه بجوشد تا مایع کمی کاهش پیدا کند.

در نخود فرنگی ها و بعد از آن گورگونزولا هم بزنید تا پنیر ذوب شود و نخودفرنگی ها را اضافه کنید. سریع اسفناج را هم بزنید تا پژمرده شود. ماکارونی ها را تخلیه کرده و با سس مخلوط کنید ، سپس سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *