تاریخ:مهر 4, 1399

طرز تهیه پاستا فرانکی به همراه گوجه گیلاسی !

پاستا فرانکی

پاستا فرانکی یک ظرف پاستا و گوجه فرنگی ساده دانشجویی – خوشمزه ، پر انرژی و ارزان برای شروع و انجام کار های روزانه است. این دستور پخت تنها به 40 دقیقه زمان نیاز دارد و با کالری بالای که دارد برای وعده های صبحانه و نهار مناسب است. طرز تهیه پاستا فرانکی با مارس نیوز همراه باشید.

مواد مورد نیاز پاستا فرانکی

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 پیاز، خرد شده
1 سیر، خرد شده
400 گرم می تواند گوجه فرنگی گیلاس یا خرد شده باشد
مقدار کمی شکر
چند قاشق سس ورشستیر (یا ورچستر)
100 گرم ریگاتونی یا ماکارونی لوله ای
50 گرم پنیر چدار ، رنده شده
نان باگت یا نان خرد شده ، رنده شده درشت
2 فرانکفورت (سوسیس آلمانی) ، خرد شده

در دستور پخت اصلی این غذا از سوسیس فرانکی یا فرانکفورت استفاده می شود که در فرهنگ ما قابل استفاده نیست و به جای آن میتوانید از هات داگ یا سوسیس و کالباس مشابه پخته شده استفاده کنید

Frankfurter Würstchen (سوسیس آلمانی یا سوسیس فرانکفورت) یک سوسیس نازک نیمه پخته ساخته شده از گوشت خوک خالص در یک محفظه روده گوسفند است. طعم خاص با یک روش خاص دودی شده در دمای پایین به دست می آید. برای مصرف ، فرانکفورتها پخته نمی شوند. آنها فقط در حدود هشت دقیقه در آب گرم، گرم می شوند که از ترکیدن پوست جلوگیری می کند. آنها به طور سنتی با سالاد نان ، خردل ، ترب کوهی و یا سیب زمینی سرو می شوند.

طرز تهیه پاستا فرانکی

روغن را در یک قابلمه متوسط گرم کنید و پیاز را به مدت 5 دقیقه سرخ کنید تا نرم و به آرامی طلایی شود. سیر را هم بریزید و یک دقیقه دیگر بپزید. گوجه فرنگی و شکر را اضافه کنید ، به جوش بیاورید و به مدت 20 دقیقه بجوشد. چند قاشق سس ورشستیر را به آن اضافه کنید تا طعم دار شود. این سس اصلی اکنون می تواند سرد یا یخ زده باشد.

در ضمن ، ماکارونی را طبق دستورالعمل های بسته طبخ کنید. فر را به مدت 15 دقیقه گرم کنید. پنیر و مقداری آرد سوخاری ها را با هم مخلوط کنید.

ماکارونی ها را  درون سس بریزید و هم بزنید سپس درون یک ظرف با قابلیت قرار گرفتن در فر قرار دهید. سوسیس های خرد شده (سوسیس فرانکفورت) را روی خرده های پنیر پراکنده کنید و به مدت 3-5 دقیقه یا تا زمانی که حباب گرم و طلایی شود ، درون فر قرار دهید. و با یک سالاد ساده سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *