تاریخ:آذر 15, 1399

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی : یک دسر ایتالیایی آسان، غنی و خامه ای

طرز تهیه پاناکوتا

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی

این یک دستورالعمل کلاسیک برای پاناکوتای ایتالیایی آسان، غنی و خامه ای است. Panna cotta در ایتالیایی به معنی “خامه پخته” است. این دسر شامل مواد بسیار کمی است و در واقع مخلوط ساده ای از خامه، شکر و وانیل است. ژلاتین برای تنظیم مخلوط و ایجاد یک قوام شبیه کاستارد اضافه می شود. این دسر به عنوان یک دسر سبک خیلی شیرین بعد از یک وعده غذایی سنگین عالی است. اگر می خواهید یک پاناکوتای سبک تر نیز درست کنید، خامنه را با کمی شیر جایگزین گنید!

  • محصول: 4 نفر

مواد لازم :

  • 1/4 فنجان (60 میلی لیتر) آب سرد یا شیر
  • 2 و 1/4 قاشق چای خوری (7 گرم) پودر ژلاتین بدون طعم
  • 2 فنجان (480 میلی لیتر) خامه غلیظ
  • 1/4 فنجان (50 گرم) شکر دانه ریز
  • 1/2 دانه وانیل، شکافته و بذر دار، یا 1 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی :

  1. آب را در یک کاسه کوچک بریزید و روی سطح آن را یک لایه ژلاتین بپاشید. مطمئن شوید که آن را انباشته نکنید زیرا از حل شدن مناسب بلورها جلوگیری می کند. بگذارید 5-10 دقیقه بماند تا نرم شود.
  2. در همین حال، در یک قابلمه متوسط​​، خامه، شکر، غلاف وانیل و دانه های وانیل را روی حرارت متوسط گرم کنید و فقط آن را بجوش آورید تا شکر حل شود. از روی حرارت برداشته و دانه وانیل را دور بریزید. ژلاتین را هم بزنید تا یکدست و حل شود. اگر ژلاتین کاملاً حل نشده باشد، قابلمه را به اجاق برگردانید و به آرامی روی حرارت کم، گرم کنید. مرتب هم بزنید و اجازه ندهید مخلوط جوش بیاید.
  3. در 4 ظرف مخصوص سرو خامه بریزید. حداقل برای 2-4 ساعت در یخچال قرار دهید ، یا تا زمانی که کاملاً سفت شود.
  4. اگر دوست دارید، روی آن را با میوه های تازه، توت، سس توت یا … تزئین کنید.
  5. پاناکوتا را می توان با بسته بندی پلاستیکی پوشانده و تا 3 روز در یخچال نگهداری کرد.

نکات :

در صورت استفاده از ورق ژلاتین، از همان وزن (7 گرم) استفاده کنید. ورق ها را به یک کاسه پر از 2 فنجان آب اضافه کنید. بگذارید 5-10 دقیقه بماند، سپس ورقه ها را بردارید سپس طبق دستورالعمل آنها را در پاناکوتای داغ هم بزنید (نیازی نیست که آن را همراه با آب اضافه کنید، مانند ژلاتین پودر شده – فقط ورق ها را اضافه کنید).

نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *