تاریخ:آذر 10, 1399

طرز تهیه پن کیک ساده + آموزش ویدئویی

طرز تهیه پن کیک

پنکیک یا کیک داغ  یک کیک صاف ، اغلب نازک و گرد است ، طرز تهیه پن کیک از خمیر پایه نشاسته ای است که ممکن است حاوی تخم مرغ ، شیر و کره باشد و روی آن داغ پخته شود. سطح مانند کباب یا ماهی تابه ، که اغلب با روغن یا کره سرخ می شود. شواهد باستان شناسی حاکی از آن است که پنکیک ها احتمالاً قدیمی ترین و رایج ترین غذای مورد استفاده در جوامع ماقبل تاریخ بودند.

مواد لازم طرز تهیه پن کیک ساده

100 گرم آرد ساده
2 تخم بزرگ
300 میلی لیتر شیر
1 قاشق غذاخوری آفتابگردان یا روغن نباتی
لیمو
کره ، برای سرو کردن
شکر کاستور ، اختیاری

طرز تهیه پن کیک ساده

100 گرم آرد ساده ، 2 عدد تخم مرغ بزرگ ، شیر 300 میلی لیتر ، 1 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان یا روغن نباتی و یک نوک قاشق نمک را درون یک کاسه یا کوزه بزرگ بریزید ، سپس به یک خمیر یکدست تبدیل کنید.

اگر وقت دارید 30 دقیقه استراحت کنید یا بلافاصله شروع به پخت و پز کنید.

یک قابلمه متوسط یا تابه خامه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و آنرا مقدار خیلی کم چرب کنید.

هنگام گرم شدن ، پنکیک های خود را به مدت 1 دقیقه از هر طرف تا طلایی بپزید ، و آنها را در یک اجاق کم گرم نگه دارید.

با کره های لیمو و شکر کاستور یا هر چیز مورد علاقه خود سرو کنید.

 

ویدئو طرز تهیه پنکیک ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *