تاریخ:بهمن 9, 1399

طرز تهیه پودینگ شکلاتی : یک دسر کلاسیک مورد علاقه است!

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

این چیز لذتبخش ساده و مساعد بچ ها برای تهیه و انتخاب عالی است! سبک، خامه ای، غنی و شکلاتی، این دستور پودینگ شکلاتی آسان کاملاً با میوه یا به تنهایی مطابقت دارد!

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • زمان خنک سازی 20 دقیقه
  • زمان کل: 15 دقیقه
  • محصول: 8 نفر

مواد لازم :

  • 1 و⅓ پیمانه شکر
  • ⅔ فنجان کاکائو
  • ⅓ فنجان نشاسته ذرت
  • کمی نمک
  • 4 و ½ فنجان شیر
  • 3-4 قاشق غذاخوری کره
  • 1 قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه پودینگ شکلاتی :

  1. در یک قابلمه، شکر، پودر کاکائو، نمک و نشاسته ذرت را مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید. شیر سرد را اضافه کنید، هم بزنید تا مخلوط شود.
  2. حرارت را به متوسط افزایش دهید، مرتباً هم بزنید تا مخلوط جوش بیاید.
  3. بگذارید مخلوط به مدت 1 دقیقه بجوشد و مرتباً هم بزنید. آن را از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را هم بزنید.
  4. اجازه دهید مخلوط کاملاً خنک شود و گاه گاهی هم بزنید تا از ایجاد پوستی روی پودینگ جلوگیری شود.
  5. آن را سرد یا گرم سرو کنید.

توجه داشته باشید:

برای جلوگیری از تشکیل پوستی، یک درپوش پلاستیکی را مستقیماً روی سطح پودینگ قرار دهید تا خنک شود.

نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *