تاریخ:بهمن 7, 1399

طرز تهیه پیراشکی مرغ : میان وعده مورد علاقه بچه ها و بزرگسالان

طرز تهیه پیراشکی مرغ

طرز تهیه پیراشکی مرغ

پیراشکی در انواع مختلف پر شدن وجود دارد. بعضی اوقات آنها را با کلم پخته شده یا پوره سیب زمینی درست می کنند، اما از همه چیز، بیشتر افراد پیراشکی پر از گوشت را ترجیح می دهند.

  • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • زمان کل: 2 ساعت
  • محصول: 10 عدد پیراشکی

مواد لازم :

برای خمیر پیراشکی

  • 2 فنجان شیر گرم
  • 1 و ½ قاشق چایخوری مخمر
  • 1 قاشق غذاخوری خامه ترش
  • ¼ فنجان کره بدون نمک، ذوب شده
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ
  • ½ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ½ قاشق چایخوری آب لیمو
  • 4 فنجان آرد سفید نشده همه منظوره
  • روغن برای سرخ کردن

برای پر کردن مواد میانی

  • 1 کیلوگرم ران مرغ بدون استخوان، بدون پوست
  • 1 عدد پیاز زرد خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • نمک برای طعم دادن
  • فلفل سیاه برای طعم دادن

طرز تهیه پیراشکی مرغ :

  1. در یک کاسه کوچک 2 فنجان شیر گرم و 1/2 قاشق چای خوری مخمر اضافه کنید سپس بگذارید کنار بماند.
  2. در یک کاسه میکسر 1 قاشق غذاخوری خامه ترش ، 1/4 فنجان کره نمک ذوب شده ، 1 قاشق چایخوری شکر ، 1 قاشق چایخوری نمک و 1 تخم مرغ بزرگ اضافه کنید. با سرعت کم به مدت نیم دقیقه بزنید.
  3. شیر گرم را با مخمر اضافه کنید. همه چیز را با هم یک دقیقه بزنید.
  4. در یک کاسه کوچک و جداگانه 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین را با 1/2 قاشق چای خوری آب لیمو مخلوط کنید. به ظرف مخلوط کن اضافه کنید.
  5. هم زدن را روی متوسط ادامه دهید و 4 فنجان آرد سفید نشده را الک کنید. با هم جمع می شود 3-4 دقیقه به آن فرصت دهید. اگر احساس می کنید خیلی آبکی است، می توانید آرد بیشتری اضافه کنید.
  6. روی کاسه را با یک حوله تمیز بپوشانید و اجازه دهید پف کند (1 تا 2/1 ساعت طول خواهد کشید).
  7. بعد از پف کردن خمیر (اندازه دو برابر)، مقداری آرد را روی سطح تمیز بپاشید و خمیر را منتقل کنید.
  8. به قطعات توپ کوچک به اندازه یک توپ گلف برش دهید.
  9. قطعات را به شکل دیسک باز کنید. مواد پر کردن میانی را در وسط خمیر دور حلقه شده قرار دهید. لبه ها را به هم نزدیک کنید.
  10. در یک تابه، روی حرارت متوسط روغن سبک و با حرارت زیاد اضافه کنید. باید 1.5 سانت ارتفاع روغن در ظرف شما باشد.
  11. هنگام قرار دادن پیراشکی در روغن، قسمت شکاف بسته شده را پایین بگذارید، بنابراین هنگام سرخ کردن باز نمی شود.
  12. وقتی خوب طلایی شد آن را برگردانید.
  13. هنگام بیرون آوردن پیراشکی از روغن، آن را روی حوله کاغذی قرار دهید.
  14. بگذارید کمی خنک شود و بعد لذت ببرید! معمولاً با خامه ترش سرو می شود.

برای پر کردن مواد میانی

  1. ران مرغ و 1 عدد پیاز زرد را چرخ کنید. یک قاشق چایخوری نمک و فلفل اضافه کنید.
  2. روی یک تابه ، 1 قاشق غذاخوری کره بدون نمک را ذوب کنید.
  3. مخلوط مرغ را اضافه کنید. با هم مخلوط کنید، مرغ و پیاز را تفت دهید.
  4. گوشت باید کاملاً پخته شود. کنار بگذارید تا وقت آن فرا برسد که پیراشکی را پر کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *