تاریخ:آبان 9, 1399

طرز تهیه پیراشکی کرم دار : یک دسر بهشتی ساده و سبک

طرز تهیه پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی کرم دار

بهترین دستورالعملی که تاکنون برای پیراشکی های کرم دار سبک و کرکی پیدا کرده اید!

  • زمان آماده سازی: 45 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • زمان استراحت: 2 ساعت
  • زمان کل: 3 ساعت
  • محصول: 16 پیراشکی

مواد لازم :

  • 6 قاشق غذاخوری (90 میلی لیتر) آب
  • 150 میلی لیتر دوغ (در دمای اتاق)
  • 1 عدد تخم مرغ ، زده شده (در دمای اتاق)
  • 57 گرم کره ذوب شده
  • 454 گرم آرد همه منظوره
  • 57 گرم شکر
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 و 1/2 قاشق چایخوری (5 گرم) مخمر عادی یا سریع عمل کننده (یک و 1/2 قاشق چایخوری)
  • روغن برای سرخ کردن
  • شکر برای پوشش پیراشکی
  • در صورت تمایل مربا، شکلات فندقی، و یا خامه فرم گرفته برای پر کردن

طرز تهیه پیراشکی کرم دار :

برای دستگاه نان ساز :

  1. آب، دوغ، تخم مرغ زده شده و کره ذوب شده را قرار دهید، سپس به جز مخمر، مواد خشک را که با استفاده از ترازو اندازه گیری کرده اید اضافه کنید (بسیار مهم است). در مواد خشک یک تورفتگی کوچک ایجاد کنید، سپس مخمر را اضافه کنید. دستگاه را روی تنظیمات “خمیر” روشن کنید.

برای مخلوط کردن با همزن برقی، یا با دست :

  1. مواد خشک را در یک کاسه قرار دهید. 6 قاشق غذاخوری آب ولرم را در یک فنجان بریزید و مایه را روی آن بپاشید ، حدود 5 دقیقه در جای تاریک کنار بگذارید، تا زمانی که مخمر شروع به واکنش کند (می توانید برای کمک به آن یک پیمانه شکر اضافه کنید). یک تورفتگی در وسط مواد خشک درست کنید، سپس دوغ، تخم مرغ، کره ذوب شده و مخلوط مخمر را در آن بریزید. اگر از میکسر استفاده می کنید، با قلاب خمیر آن را هم بزنید تا یک خمیر تشکیل شود و سپس حدود 5 دقیقه ادامه دهید. اگر با دست، حدود 10 دقیقه ورز دهید. روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا اندازه آن حداقل دو برابر شود.

تهیه پیراشکی :

  1. وقتی خمیر دو برابر شد، آن را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و کمی ورز دهید. با وردنه، خمیر را به ضخامت تقریباً 1.3 سانت پهن کنید. به اندازه کوکی های گرد با قطر حدود 7.5 سانت برش بزنید سپس در سوراخ ها یک برش کوکی کوچکتر با قطر حدود 2.5 سانت ایجاد کنید، یا کاتر مخصوص پیراشکی بخرید و خود را از بسیاری مشکلات نجات دهید!
  2. هر پیراشکی را روی یک تکه کاغذ مومی قرار دهید، سپس آن را روی یک صفحه کوکی قرار دهید. سینی را داخل فر قرار دهید (آن را به مدت 1 دقیقه روشن کنید، یک تایمر تنظیم کنید، سپس دوباره آن را خاموش کنید تا گرم شود).
  3. بعد مقداری آب بجوشانید و آن را در یک ظرف ریخته و با سینی پیراشکی در فر قرار دهید تا بخار ایجاد کرده و شیرینی خشک نشود.
  4. روغن را حدود 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. اگر دماسنج ندارید، روغن را با یک تکه خمیر تست کنید : اگر بلافاصله سرخ شدن شروع نشود، روغن خیلی سرد است، اگر خمیر بلافاصله قهوه ای شود، روغن خیلی داغ است. گرما را بر این اساس تنظیم کنید.
  5. پیراشکی ها را داخل روغن داغ بریزید تا سرخ شوند. به محض اینکه قسمت زیرین آنها قهوه ای طلایی شد، آنها را برگردانید، وقتی تمام شد روی حوله کاغذی قرار دهید.
  6. وقتی دونات ها خنک شدند، آنها را در شکر بغلتانید تا یکنواخت پوشیده شوند. اگر ترجیح می دهید پیراشکی های بزرگ را پر کنید، یک سیخ را به وسط پیراشکی فشار دهید تا سوراخ شود، سپس مقداری مربا با درجه حرارت اتاق قرار دهید، یا نوتلا را کمی گرم کنید یا خامه فرم گرفته تهیه کنید و با قیف درون پیراشکی ها بریزید. 
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *