تاریخ:آذر 9, 1399

طرز تهیه پیش غذا با بادمجان – در فصل تابستان و فراوانی بادمجان با ما باشید!

پیش غذا با بادمجان

پیش غذا با بادمجان – آسان، خوب و خوشمزه

آماده سازی: 5 دقیقه
طبخ: 30 دقیقه
مجموع: 35 دقیقه
حاصل: 8 برش

مواد لازم :

  • 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • ⅓ بادمجان بزرگ
  • 1 تخم مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری آب
  • 1 فنجان خرده نان خشک
  • 1 گوجه فرنگی، خرد شده
  • ¼ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
  • ¼ فنجان سس سالاد به سبک ایتالیایی

دستور پخت پیش غذا با بادمجان :

مرحله 1

فر را از قبل گرم کنید تا 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد). یک بشقاب پخت یا تابه پیتزا را با روغن زیتون چرب کنید.

مرحله 2

بادمجان ها را به 8 برش گرد ، ضخامت هر کدام 0.5 تا 1.5 سانتیمتر خرد کنید. در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و آب را با هم بزنید. آرد سوخاری ها را در یک کاسه کوچک جداگانه قرار دهید.

مرحله 3

برشهای بادمجان را یک مرتبه درون مخلوط تخم مرغ و آب فرو کنید، سپس درون آرد سوخاری ها قرار دهید. یکی یکی، برش های روکش شده را در یک لایه واحد روی ورقه پخت آماده یا تابه پیتزا قرار دهید. روی برش ها را با مقادیر مساوی گوجه فرنگی، پنیر پارمسان و سس سالاد به سبک ایتالیایی بپوشانید.

مرحله 4

در فر از قبل گرم شده حدود 15 دقیقه بپزید. تنظیم فر را به گریل (حرارت از بالا) تغییر دهید و پخت را 3 تا 5 دقیقه ادامه دهید. برای جلوگیری از سوختن، برش ها را به طور مرتب بررسی کنید.

نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *